Dead by Daylight-utvecklaren, Behavior Interactive, är inget om inte villig att mixtra och prova nya saker med sin asymmetriska skräcktitel. I en utvecklaruppdatering publicerad den 22 september 2022 beskrev utvecklaren några ändringar som kommer till PTB. En ny funktion som kommer är Last Standing-mekanikern.

Vad är Last Standing in Dead by Daylight?

Efter att alla andra överlevande är döda, döende, hakade eller har rymt, blir den återstående spelaren den sista stående. Både överlevarens och mördarens sinnen förstärks med ett bredare synfält. Att rädda en nedskjuten eller fast överlevande kommer att avsluta Last Standing-fasen. Omvänt, att bli nedslagen som den sista överlevaren kommer att utlösa Finishing Mori. Både Survivor och Killer kommer att flyttas till en punkt på kartan och Killer’s Mori-animationen kommer att spelas upp. Alla överlevande som fortfarande är med i rättegången kommer att dödas av entiteten och behandlas som ett offer.

Det är en intressant mekaniker och kommer bara att öka den redan avsevärda spänningen mellan Killers och Survivors. För skräckfans kommer det att lägga mer vikt vid att vara ”den sista tjejen” och bör ge njutbara möten mellan klassiska par som Michael Myers och Laurie Strode.

För fler Dead by Daylight-godsaker, kolla in All Wesker Perks and Abilities i Dead By Daylight på Volsiz.

Lämna ett svar