Ett Memento Mori är ett föremål eller symbol som fungerar som en påminnelse om döden. I Dead by Daylight är det en mekaniker genom vilken mördaren kan döda en överlevande utan att offra dem till entiteten. Det är vanligtvis ett brutalt dödande som fungerar som ett slags signatur från mördaren. Men något så våldsamt är inte lätt att få till stånd. Här är ins och outs.

Vad är Memento Mori i Dead by Daylight?

Tidigare skulle Killers behöva utrusta ett Memento Mori-erbjudande för att kunna döda de överlevande utan att behöva haka på dem. Enligt utvecklaruppdateringen den 22 september 2022 kommer Memento Mori nu att vara automatiskt om mördaren slår ner den sista överlevaren under Last Standing-fasen. Det betyder att den sista överlevaren som fälls automatiskt kommer att dödas via Killer’s Mori.

När Memento Mori automatiseras nu kommer Memento Mori Offerings att få en uppdatering. Erbjudanden delar nu ut en dusör av Bloodpoints baserat på antalet dödade överlevande om mördaren tjänar en Finishing Mori.

  • Cypress Memento Mori: Få 8 000 blodpoäng om minst två överlevande dödas och matchen slutar i en avslutande mori.
  • Ivory Memento Mori: Få 12 000 blodpoäng om minst tre överlevande dödas och matchen slutar i en Finishing Mori.
  • Ebony Memento Mori: Få 20 000 blodpoäng om minst fyra överlevande dödas och matchen slutar i en avslutande mori.

För fler Dead by Daylight-godsaker, kolla in Best Wesker Build in Dead By Daylight på Volsiz.

Lämna ett svar