Även om Adopt Me  utan tvekan erkänns som en rollspelsupplevelse av de flesta spelare, innehåller den också en handfull funktioner som fans av alla genrer kan njuta av, inklusive obbys! Faktum är att, till många spelares förvåning, tjänas de enda märkena som finns tillgängliga i hela Adopt Me-upplevelsen genom att slutföra dessa obbys. Ett av de enklare märkena att tjäna, Coastal Climb-märket, finns detaljerat i den korta guiden nedan.

Hur man tjänar Coastal Climb-märket i Adopt Me

Som nämnts ovan, tjänas varje märke i Adopt Me genom att ge sig igenom och slutföra motsvarande hinderbana, med totalt sju märken tillsammans. För att börja vår resa med att få Coastal Climb-märket och slå Coastal Climb-obbyn i processen måste vi först hitta Obbies-  byggnaden på Adoption Island.

Att hitta Obbies-byggnaden

När du har kommit in på Adoption Island, huvudområdet i Adopt Me, leta efter den stora sandiga parken/lekplatsen på bilden nedan och närmar dig den.

Bakom den höga rutschkanan i den här parken finns en liten byggnad märkt Obbies — det här är byggnaden som vi måste gå in i.

Inuti denna byggnad finns sju portaler, en för varje obby.

För att förtjäna Coastal Climb-märket måste vi gå in, du gissade rätt, Coastal Climb-portalen.

Slutför kustklättringen Obby

Väl inne i Coastal Climb Obby måste vi nå slutet av den genom att springa, hoppa och klättra oss över dess olika hinder och plattformar. Lyckligtvis är Costal Climb Obby bara en trestjärnig svårighetsgrad, så att springa igenom det borde inte vara alltför svårt. Kom bara ihåg att ta dig tid och vara uppmärksam på var du hoppar när du går!

När du närmar dig slutet av obbyn bör du se en liten byggnad märkt Finish! — När du går in i den här byggnaden kommer du att teleportera dig tillbaka till Obbies huvudbyggnad och utlösa Coastal Climb-märket att visas på din skärm. Grattis, du klarade en obby på nivå tre och fick motsvarande märke!

Letar du efter mer Roblox-innehåll? Kolla in våra senaste guider om hur man får Pyramid-märket i Adopt Me Roblox eller hur man får Miniworld-märket i Adopt Me Roblox här på Volsiz!

Lämna ett svar