Det finns många viktiga resurser i Slime Rancher 2 för spelare att hitta och samla. Dessa resurser finns på många olika platser runt om i världen. En av de senare spelresurserna, Lava Dust, kan hittas relativt tidigt i spelet.

Var hittar du Lava Dust i Slime Rancher 2?

Lava Dust kan hittas på den andra platsen i Ember Valley. För att komma till den här ön måste spelarna ta en teleporter som hittas i slutet av startön. Väl här kan de resa till de lava-ridna områdena djupare på landmassan för att hitta strömmande pip med lavastoft. Spelare måste använda Resource Harvester, en uppgradering som är upplåst vid Fabricator, för att gräva ut resursen från marken. I de lavafyllda områdena i Ember Valley kan Lava Dust vara ganska vanligt men terrängen och slemmet utgör en allvarlig fara för spelaren, vilket är något att tänka på.

Vad används Lava Dust till i Slime Rancher 2?

I Slime Rancher 2 används Lava Dust som ett hantverksobjekt för uppgraderingar och upplåsningar på hög nivå. Dessa finns i Tillverkaren under Konservatoriet. Det är en bra idé att ha Lava Dust till hands eftersom det kan vara farligt och krävande att resa för att få tag i det.

Intresserad av andra användbara Slime Rancher 2-guider och vill läsa mer? Kolla in Hur man får Power Core i Slime Rancher 2 på Volsiz!

Lämna ett svar