Även om Adopt Me  utan tvekan erkänns som en rollspelsupplevelse av de flesta spelare, innehåller den också en handfull funktioner som fans av alla genrer kan njuta av, inklusive obbys! Faktum är att, till många spelares förvåning, tjänas de enda märkena som finns tillgängliga i hela Adopt Me-upplevelsen genom att slutföra dessa obbys. Det enklaste av dessa märken att tjäna, Miniworld-märket, finns detaljerat i den korta guiden nedan.

Hur man tjänar Miniworld-märket i Adopt Me

Som nämnts ovan, tjänas varje märke i Adopt Me genom att ge sig igenom och slutföra motsvarande hinderbana, med totalt sju märken tillsammans. För att börja vår resa med att erhålla Miniworld-märket och slå Miniworld-obbyn i processen måste vi först hitta Obbies-  byggnaden på Adoption Island.

Att hitta Obbies-byggnaden

När du har kommit in på Adoption Island, huvudområdet i Adopt Me, leta efter den stora sandiga parken/lekplatsen på bilden nedan och närmar dig den.

Bakom den höga rutschkanan i den här parken finns en liten byggnad märkt Obbies — det här är byggnaden som vi måste gå in i.

Inuti denna byggnad finns sju portaler, en för varje obby.

För att få Miniworld-märket måste vi gå in, du gissade rätt, Miniworld-portalen.

Fullbordar Miniworld Obby

Väl inne i Miniworld Obby måste vi nå slutet av den genom att springa, hoppa och klättra oss över dess olika hinder och plattformar. Lyckligtvis är Miniworld Obby bara en stjärnig svårighetsgrad, så att springa igenom den borde vara en bris. Kom bara ihåg att ta dig tid och vara uppmärksam på var du hoppar när du går!

När du närmar dig slutet av obbyn bör du se en liten byggnad märkt Finish! —Om du går in i den här byggnaden kommer du att teleportera dig tillbaka till Obbies huvudbyggnad och utlösa Miniworld-märket att visas på din skärm. Grattis, du klarade en obby på nivå ett och fick motsvarande märke!

Letar du efter mer Roblox-innehåll? Kolla in våra senaste guider om hur du får King’s Remains-märket i Roblox 3008 eller hur du får alla märken i Evade Roblox här på Volsiz!

Lämna ett svar