Det finns många olika uppgraderingar i Slime Rancher 2. Vissa är bra för traversering och andra är bra i högspänningsstridssituationer. Vattentanken är en som kommer väl till pass för spelare med högre svårighetsgrad som behöver ett snabbt sätt att slå ner fiender. Dessa uppgraderingar kan vara svåra att låsa upp när du precis har börjat, men den här guiden kan hjälpa dig.

Hur man låser upp Power Core i Slime Rancher 2

Power Core -uppgraderingen kräver material som är ganska lätta att få tag på. Newbucks och Cotton Plorts kan båda erhållas nära början av spelet. Spelare bör använda det till sin fördel och låsa upp denna uppgradering tidigt.

  • 450 Newbucks – Erhålls genom att sälja Plorts på Plort Marketplace.
  • 10 Cotton Plorts – Tappas av Cotton Slimes när de matas.

Vad gör Power Core i Slime Rancher 2

Power Core är mycket användbar i Slime Rancher 2 eftersom den ger spelare extra energi. Det betyder att de kan springa längre och längre utan att behöva stanna och vila. Det är en bra uppgradering att ta tag i tidigt i spelet.

Var man kan låsa upp uppgraderingar i Slime Rancher 2

För att låsa upp uppgraderingar måste spelare först hitta Fabricator. Denna maskin är placerad under basen i vinterträdgården. Den kan hittas genom att gå nerför den mörka trappan till vänster om Plort Marketplace som visas på bilden ovan.

Intresserad av andra användbara Slime Rancher 2-guider och vill läsa mer? Kolla in alla kartdatanoder i Rainbow Fields i Slime Rancher 2 på Volsiz!

Lämna ett svar