Även om Adopt Me  utan tvekan erkänns som en rollspelsupplevelse av de flesta spelare, innehåller den också en handfull funktioner som fans av alla genrer kan njuta av, inklusive obbys! Faktum är att, till många spelares förvåning, tjänas de enda märkena som finns tillgängliga i hela Adopt Me-upplevelsen genom att slutföra dessa obbys. En av de mest frustrerande märkena att tjäna, enligt vår åsikt, är Shipwreck Bay-märket, som finns detaljerat i den korta guiden nedan.

Hur man tjänar Shipwreck Bay-märket i Adopt Me

Som nämnts ovan, tjänas varje märke i Adopt Me genom att ge sig igenom och slutföra motsvarande hinderbana, med totalt sju märken tillsammans. För att börja vår resa med att erhålla Shipwreck Bay-märket och slå Shipwreck Bay-obbyn i processen måste vi först hitta Obbies-  byggnaden på Adoption Island.

Att hitta Obbies-byggnaden

När du har kommit in på Adoption Island, huvudområdet i Adopt Me, leta efter den stora sandiga parken/lekplatsen på bilden nedan och närmar dig den.

Bakom den höga rutschkanan i den här parken finns en liten byggnad märkt Obbies — det här är byggnaden som vi måste gå in i.

Inuti denna byggnad finns sju portaler, en för varje obby.

För att få Shipwreck Bay-märket måste vi gå in, du gissade rätt, Shipwreck Bay-portalen.

Slutföra Shipwreck Bay-obbyn

Väl inne i Shipwreck Bay-obbyn måste vi nå slutet av den genom att springa, hoppa och klättra oss över dess olika hinder och plattformar. Som nämnts ovan kan det ibland vara riktigt frustrerande att gå igenom denna obby, så det bästa rådet vi kan ge dig är  att ta dig tid vissa delar som verkar enkla kan ta dig flera försök och det är ok! Det är ingen brådska att slutföra denna obby, så det är bäst att bara gå i din egen takt och bara gå framåt när du är redo, för om du dör kommer du att återuppstå redan i början!

När du närmar dig slutet av obbyn bör du se en liten byggnad märkt Finish! — Att gå in i den här byggnaden kommer att teleportera dig tillbaka till Obbies huvudbyggnad och utlösa Shipwreck Bay-märket att visas på din skärm. Grattis, du klarade en obby på nivå fyra och fick motsvarande märke!

Letar du efter mer Adopt Me-innehåll? Kolla in våra senaste guider om hur man får märket Ancient Ruins i Adopt Me Roblox eller hur man får Coastal Climb-märket i Adopt Me Roblox här på Volsiz!

Lämna ett svar