Den andra betahelgen för Modern Warfare 2 är här. Det betyder att det är en öppen betaversion för PlayStation, Xbox och PC. Tyvärr verkar det som att varje plattform stöter på sin egen blandning av problem. Här är vad PC-spelare kan förvänta sig.

Modern Warfare 2 kraschar på PC

Ett av de vanligaste problemen som leder till att Modern Warfare 2 Beta kraschar på PC är att den kraschar när den behöver startas om. Omstarter krävs ofta eftersom betaversionen ständigt korrigeras och uppdateras med nya lägen. För konsolspelare ger detta helt enkelt ett meddelande om att en omstart krävs. PC? Crash City. Om detta händer dig, avsluta helt enkelt Modern Warfare 2 helt, leta efter uppdateringar och starta igen. Det är inte idealiskt, men tyvärr är det vad det är just nu. Här hoppas de fixar det förr snarare än senare.

Andra vanliga problem är de vanliga lagöverträdarna. Se till att dina grafikdrivrutiner är uppdaterade och att du om möjligt spelar på en trådbunden anslutning. Och naturligtvis, kom ihåg att detta är en betahelg med många spelare som hamrar på Activisions servrar. Det kommer inte alltid att vara den bästa anslutningen och avbrott kommer att ske. Lite tålamod kommer att räcka långt.

För fler Modern Warfare 2-godsaker, kolla in Modern Warfare 2 Hur man får 556 Icarus & bästa byggen på Volsiz.

Lämna ett svar