En helt frillande artikel har precis kröp in i Roblox Avatar Shop och den är bara här under en begränsad tid! Om du är intresserad av att lägga till den frill-sökande ödlan  till din Robloxians inventering, se till att göra det förr snarare än senare, eftersom detta gratisföremål försvinner från Avatar Shop den 29 september 2022. För en kort genomgång av hur du gör anspråk på det här föremålet, fortsätt att läsa nedan.

Gör anspråk på krusidödlan

För att lägga till föremålet med krusiduller till din Robloxians inventering, liknande Too Cool Koala-föremålet, gå till Roblox-webbplatsen och välj fliken  Avatar Shop  från navigeringsmenyn högst upp på skärmen.

Leta sedan upp Avatar Shops sökfält, skriv Frill-seeker Lizard i den och tryck på Enter.

När du gör det kommer Avatar Shop att anpassa sig för att visa de mest relevanta svaren på din sökning. För att begränsa dessa resultat ännu mer behöver vi dock fortfarande ändra ett par saker till. Bläddra först nedåt tills du ser Creator-  rubriken i menyn till vänster och välj Roblox. Sedan, under den rubriken där det står Pris, välj Gratis det här hjälper till att slutföra vår fråga.

Att välja dessa alternativ bör drastiskt sänka antalet resultat och visa oss den krusidullssökande ödlan som vi letar efter.

För att göra anspråk på det här objektet, klicka på dess bild och välj den gröna knappen Hämta  som visas på dess individuella sida.

För att bekräfta att du gör anspråk på det här objektet, välj knappen Hämta nu  från popup-fönstret som visas.

Slutet

Föremålet med frill-seeker Lizard bör nu finnas tillgängligt i din avatarlista! Kom ihåg att det här föremålet bara kan ansökas under en begränsad tid, så det är bäst att ta tag i det förr snarare än senare. Kolla in bilden nedan för att se hur det här föremålet ser ut i spelet.

Letar du efter mer Roblox-innehåll, inklusive gratisartiklar? Kolla in våra senaste guider om Hur du får alla gratisartiklar i Roblox Beatland eller Hur du får alla gratisartiklar i Roblox Tommy Spela här på Volsiz!

Lämna ett svar