Det finns många upplåsbara uppgraderingar för spelare att få i Slime Rancher 2, men en av de viktigaste är Resource Harvester. Detta är den första uppgraderingen som spelare bör sikta på när de börjar på Rainbow Island.

Hur man låser upp Resource Harvester i Slime Rancher 2

Resource Harvester är en av de enklaste uppgraderingarna att låsa upp, och det beror på att den är den viktigaste att ta tag i i det tidiga spelet. Cotton Plorts kan erhållas i de första områdena av Rainbow Fields och Newbucks kommer när spelarna går vidare genom sin Slime-odlingsresa.

  • 450 Newbucks – Erhålls genom att sälja Plorts på Plort Marketplace.
  • 10 bomullsplantor – Erhålls genom att mata bomullsslimes.

Vad gör Resource Harvester i Slime Rancher 2

Resursskördaren är extremt viktig i Slime Rancher 2 och kommer att tillåta spelare att skörda de många olika naturresurserna som finns på Rainbow Islands. Resurserna som samlas in med hjälp av Resource Harvester krävs för att göra andra uppgraderingar som Jetpack och Dash-stövlarna, så det är viktigt att ta tag i den här tidigt.

Var man kan låsa upp uppgraderingar i Slime Rancher 2

Spelare kan låsa upp alla dessa uppgraderingar när de har hittat Fabricator. Fabricatorn är placerad nerför en mörk trappa till vänster om Plort Marketplaces som visas i bilden ovan. Det kan vara extremt lätt att missa men är en viktig plats under hela spelet.

Intresserad av andra användbara Slime Rancher 2-guider och vill läsa mer? Kolla in alla kartdatanoder i Rainbow Fields i Slime Rancher 2 på Volsiz!

Lämna ett svar