Guld är valutan för landet i The DioField Chronicle, och du kommer att behöva mycket av det. Detta används för att köpa vapen, tillbehör, föremål och mer. De som vill uppgradera sina Magilumic Orbs kommer särskilt att behöva mycket guld för att köpa Jade Crystals. Detta kan få dig att undra det bästa sättet att tjäna guld snabbt i The DioField Chronicle.

Hur man får guld snabbt i The DioField Chronicle

Det bästa sättet att snabbt få guld i The DioField Chronicle är att spela om uppdrag och delta i övningsstrider. Den här funktionen låses upp efter att ha slutfört Coswell Volcano Expedition-uppdraget i kapitel 1. När du har gjort detta kan du initiera övningsstrider och reprisuppdrag på Elm Camp.

Varje uppdrag kommer att belöna dig med guld, och ju svårare uppdraget är, desto mer guld kommer du att tjäna. Vi rekommenderar att du hittar ett uppdrag som din konstruktion och formation snabbt kan övervinna och sedan fortsätter att spela om detta uppdrag. Se till att aktivera automatisk attack och öka spelets hastighet till max för att ta dig igenom dessa övningsstrider.

Att spela om tidiga uppdrag är den snabbaste metoden, men dessa belönar inte nödvändigtvis lika mycket guld som senare uppdrag. Ändå kan senare uppdrag vara svårare och mer tidskrävande, så vi rekommenderar att du riktar in dig på uppdrag nära början av historien för att snabbt tjäna guld.

För mer information om The DioField Chronicle, kolla in Alla Magilumic Orbs i The DioField Chronicle och hur man får dem och hur man rekryterar alla karaktärer i The DioField Chronicle på Volsiz.

Lämna ett svar