M4 Assault Rifle är ett av de första vapnen som kommer förupplåsta när du spelar Call of Duty: Modern Warfare 2 Open Beta. Du kan höja pistolen i olika flerspelarlägen och anpassa tillbehören för att skapa en solid konstruktion. Dessutom låser man upp andra vapen i dess plattform eller familj när M4 går upp i nivå, inklusive FSS Hurricane, 556 Icarus och FTAC Recon.

Bästa M4 Build Modern Warfare 2

 • Nosparti: FORGE-TAC Castle Comp
 • Pipa: Tempus Hightower 20″ fat
 • Lager: Inget lager
 • Magasin: 45-Round Mag
 • Bakre grepp: Phantom Grip

Från det begränsade antalet tillbehör som är tillgängliga under betan, har vi skapat den perfekta M4-laddningen som kan användas oavsett kartan, läge och stridsområde. För det första förbättrar munstycket och pipan som används här pistolens noggrannhet genom att minska den visuella skakningen och rekylen under avfyrning.

Tempus Hightower-pipan ökar också skaderäckvidden och kulhastigheten, vilket gör M4 livsduglig på alla avstånd. Eftersom dessa två tillbehör skadar vapnets rörlighet använder vi No Stock och Phantom bakre grepptillbehör för att lägga till rörelse, sikte-nedåtsikt (ADS) och sprint-till-avfyrhastigheter för vapnet.

För den sista modden, utrusta den utökade magen så att du inte får slut på kulor för ofta. Även om järnsiktena är fantastiska på M4, byt gärna ut lagertillbehöret mot Cronen Mini Red Dot-optik för bättre synlighet. Dessutom kan du använda den högre zoomen SZ Reflex-optik för storskaliga lägen som Invasion.

Bästa M4 Loadout & Class Modern Warfare 2

 • Primär: M4 Assault Rifle
 • Sekundär: X12 handeldvapen
 • Taktisk: Blixtgranat
 • Dödlig: Frag Grenade
 • Förmånspaket
 • Grundläggande förmåner: Double Time och Battle Hardened
 • Bonusförmån: Snabba händer
 • Ultimate Perk: Ghost
 • Fältuppgradering: Dead Silence

Håll utkik på Volsiz för mer Call of Duty: Modern Warfare 2-innehåll. Under tiden kan du gå över till vår artikel om All Perks in Modern Warfare 2 Beta och All Gunsmith Weapons in Modern Warfare 2 Beta.

Lämna ett svar