Modern Warfare 2 beta kraschar och felkoder orsakar vissa problem just nu, främst för PC och Xbox när deras Modern Warfare 2 betatider drar igång. Tyvärr, medan PlayStation-spelare har en (jämförelsevis) smärtfri upplevelse, har MW2 lidit av många krascher, fel och fel på PC och Xbox, även om patchar och uppdateringar har tillkännagetts och planerats för framtiden.

Med det i åtanke har vi listat alla de största Modern Warfare 2-felkoderna och felen nedan och vilka korrigeringar du kan försöka lösa dem, inklusive kraschar och det ökända problemet med att ”söka efter uppdateringar”.

MW2 beta kraschar hela tiden

Om Modern Warfare 2-betan fortsätter att krascha för dig kan det finnas många orsaker och många lösningar, beroende på din plattform och hårdvara. Xbox-spelare har haft särskilda problem med att MW2 kraschar, till den grad att Infinity Ward har twittrat om kommande uppdateringar och patchar för att hjälpa till att lösa problemet (öppnas i ny flik).

Det har dock funnits några korrigeringar som spelare har upptäckt som kan hjälpa till att lindra krascher i Modern Warfare 2, som vi har listat nedan.

  • Om spelet kraschar när du försöker logga in på Demonware, verkar det tyvärr inte finnas en fix för det i skrivande stund (även om vi antar att en kommer från ovanstående Tweet).
  • Se till att du har den senaste versionen av betaversionen uppdaterad.
  • Att starta om spelet manuellt har enligt uppgift hjälpt spelare att lindra krascher på PC.
  • På PC, se till att dina hårdvaruspecifikationer matchar det minimum som rekommenderas för att spela beta.
  • Testa att köra spelet i säkert läge.
  • Om allt annat misslyckas, försök att ta bort och installera om spelet.

Modern Warfare 2 fortsätter att leta efter uppdateringar

En annan fråga för speciellt Xbox-spelare är att spelet oändligt ”söker efter uppdateringar”, hindrar spelaren från att gå vidare eller göra något annat och effektivt låser dem på plats. Även om det inte finns någon tydlig fix för konsolspelare, verkar det vara en viss framgång som PC-spelare har haft om de spelar med Steam, i vilket fall vi har sett rapporter om att det fungerar med följande fix.

  1. Gå in i spelets filer: (Lokal disk) > Programfiler (x86) > steam > steamapps > vanligt > Call of Duty Modern Warfare II Beta
  2. Ta bort den mappen (Call of Duty Modern Warfare II Beta) helt och hållet.
  3. Gå till Steam, avinstallera och installera om spelet. Om det lyckades borde detta ha löst problemet.

Utöver allt det, om du har problem med att komma åt spelet kan det vara en fråga om serverproblem. Kolla in vår sida om du tror att Modern Warfare 2-servrar nere är problemet, och ta reda på om nätverk och anslutning fungerar för tillfället.

Lämna ett svar