Call of Duty: Modern Warfare 2 Beta ger spelarna tre alternativ när det kommer till kategorin Light Machine Gun: 556 Icarus, RAPP H och SAKIN MG38. Det första vapnet, 556 Icarus, är av M4-plattformen och har anständiga mobilitetsegenskaper trots att det är en LMG. Här är en guide om hur du låser upp och bygger en anpassad klass för denna pistol.

Hur man låser upp 556 Icarus i Call of Duty Modern Warfare 2

För att låsa upp 556 Icarus LMG i Modern Warfare 2 Beta måste du uppgradera din M4 Assault Rifle till nivå 18. M4 kommer förupplåst och du kan enkelt utrusta den i din laddning. Spela några matcher med hjälp av en valfri anpassad M4-konstruktion tills den når nivå 18, varefter du kommer att låsa upp 556 Icarus som ett LMG- och ett Receiver-alternativ för M4-plattformen. Du kan kontrollera vapennivån och upplåsningarna på fliken Progression inom vapensmeden.

Bästa 556 Icarus Build Modern Warfare 2

 • Pipa: FTAC Coldforge 16″ fat
 • Optik: SZ Lonewolf Optic
 • Lager: Demo Fade Pro Stock
 • Underpipa: FSS Sharkfin 90
 • Bakre grepp: XTEN grepp

Denna 556 Icarus-laddning presterar extremt bra på alla intervall, men förvänta dig inte att den ska vara lika mobil som SMG:er och AR:er. Från och med rollen som det första fästet, förbättrar FTAC 16″ pipan vapnets skadeavstånd och kulhastighet till priset av ADS-hastighet. Därefter lägger Sharkfin-förgreppet till siktningsstabilitet för bättre målinsamling.

Eftersom rörlighet är avgörande för att Icarus LMG ska kunna konkurrera med andra vapen i spelet, har vi använt Demo Fade-stocken och XTEN bakre grepp för att hjälpa till med funktioner som sprint, ADS och sprint-till-fire-hastigheter. Slutligen är SZ Lonewolf-siktet utrustat för förbättrad sikt. För storskaliga Ground War-lägen som Invasion kan du ersätta denna optik med SZ Reflex- skopet för en högre zoomnivå.

Bästa 556 Icarus Loadout & Class Modern Warfare 2

 • Primär: 556 Icarus Light Machine Gun
 • Sekundär: X12 handeldvapen
 • Taktisk: Blixtgranat
 • Dödlig: Semtex
 • Förmånspaket
 • Grundläggande förmåner: Double Time and Battle Hardened / EOD
 • Bonusförmån: Snabba händer
 • Ultimate Perk: Ghost
 • Fältuppgradering: Ammunitionslåda

Håll utkik på Volsiz för mer Call of Duty: Modern Warfare 2-innehåll. Under tiden, gå över till vår artikel om Modern Warfare 2 Hur man får Lachmann Sub MP5 & bästa byggen.

Lämna ett svar