Final Fantasy XIV-brevet från producenten Live, eller Live Letters är det bästa sättet att komma ikapp med vad som kommer upp i nästa patch av FFXIV. Och Square Enix har just avslöjat detaljer om nästa upplaga.

Den 8 oktober sänds Letter from the Producer LIVE Part LXXIII, som en del av en enorm 14-timmars liveshow som Square Enix är värd för på FFXIV. Streamen kommer både att reflektera över patch 6.2 och ta itu med allt att se fram emot i patch 6.25, den kommande andra delen av 6.2 uppdateringscykeln.

Under evenemanget kommer presentatörerna Naoki Yoshida (Yoshi P), spelets producent, och Toshio Murouchi, spelets globala community manager, att samarbeta med flera storydesigners gäster för att bryta ner dessa två stora patchar.

Förra gången gav Live Letter oss en djup inblick i exakt hur 6.2-patchen skulle spela ut. Den här gången förväntar vi oss de första solida detaljerna om element som de nya Relic Weapons, de nya Hildebrand-uppdragen och mer.

Sammantaget, som alltid är Live Letters inte att missa, och denna oktoberupplaga är inte annorlunda!

För mer Final Fantasy XIV-nyheter och information, kolla in Yoshi P svarar på FFXIV Abyssos: The Eighth Circle (Savage) nerfs på Volsiz.

Lämna ett svar