När du är på humör för ett avkopplande spel fyllt med bedårande varelser, startar du Slime Rancher 2. Det här spelet har en överlag glad atmosfär, med avslappnat spel som är en underbar stressavlastare. Men när du lanserar Slime Rancher 2 för första gången kan vissa problem kännas överväldigande och kaotiska om du inte vet hur du ska lösa dem. Här är vår nybörjarguide för Slime Rancher 2.

Slime Rancher 2 tips och tricks för nybörjare

Fäst bara slemmet du kan mata

När du först hittar en helt ny typ av slem är det frestande att utöka din bas och göra inhägnader för slem direkt. Men om du inte kan producera rätt typ av mat för det slemmet kommer de att bli hungriga och försöka fly. Att lagra tre typer av slem med helt olika kostbehov kan resultera i en kaotisk rusning för att hitta mat åt dem, vilket skapar en evig kris.

För att undvika denna gåta, håll bara slemmet du kan mata. Det är som att köpa ett husdjur från djuraffären. Du bör inte köpa både en hund och en orm om du bara kan mata hunden. Slemman du samlar in kan förvaras i ditt vakuumlager så länge du behöver, så det är ingen brådska att göra inhägnader åt dem.

Börja med frukt- och grönsaksslimes

När det kommer till matkällor är frukt och grönsaker betydligt lättare att hitta än kött. Båda dessa livsmedel förekommer ofta i kluster, vilket gör det mindre svårt att hitta mat för alla dina slimes. Dessutom, om du har en extra frukt eller grönsak, kan du placera den i trädgården och skapa en hållbar matkälla.

Kycklingar är utmanande att hitta i stora grupper, och du kan bara få en hållbar mängd om du startar ett eget avelshus. Även om detta blir lättare med tiden, kan det orsaka frenetiska ögonblick i början, och ingen vill bli onödigt stressad i ett avkopplande spel.

Slimes kommer att studsa, så var beredd

Allt verkar gå bra. Du fångade 20 nya Cotton Slimes, du har gjort en inhägnad och du har en bunt morötter redo för matning. Sedan börjar studsningen. Att studsa slimes kan vara läskigt i början, speciellt för spelare som är rädda för att tappa slimes. Men som alla andra utmaningar kan den övervinnas.

Studsande slimes behöver specifikt boende när det kommer till bostad. Om slimes ibland hoppar, men inte flyger, kräver de High Walls corral expansion. Om dina slimes tycker om att flyga behöver de Air Net-korralexpansionen för att förhindra att de svävar över de högsta väggarna. Det är viktigt att veta vad dina slimes behöver innan du lämnar dem ensamma i en inhägnad med låga väggar.

För fler Slime Rancher 2-guider, kom och kolla in Hur du får fler lagerplatser i Slime Rancher 2 här på Volsiz.

Lämna ett svar