DioField Chronicle följer historien om Blue Foxes, en elitgrupp av legosoldater ledda av Andrias Rhondarson, Fredret Lester, Iscarion Colchester och Waltaquin Redditch. När spelare blir bekanta med dessa karaktärer och börjar rekrytera andra, kan de börja undra hur lång tid det kommer att ta dem att slutföra denna strategi-RPG. Den här guiden är här för att belysa denna fråga och ge detaljer om längden på The DioField Chronicle.

The DioField Chronicle: How Long to Beat

Spelare bör räkna med att slutföra sina första genomspelningar av The DioField Chronicle om cirka 35 timmar. Denna siffra förutsätter att ett fan kommer att slutföra en del, men inte allt, av spelets valfria innehåll, välja Normal svårighetsgrad och konstruera ett parti som kan göra rimliga mängder skada. Faktum är att spelare som avviker från något av dessa antaganden kan upptäcka att de har lagt till eller subtraherat en handfull timmar från upplevelsen.

Även om 35 timmar inte är en obetydlig tid, finns det sätt att utöka The DioField Chronicle utöver att bara ta på sig fler sidouppdrag eller öka spelets svårighetsgrad. Till exempel kan fans överväga att satsa på Platinum-trofén, och det finns särskilt en prestation som med största sannolikhet kommer att förlänga speltiden. Specifikt kallas den prestationen Ultimate Mastery, och det kan ta spelare ytterligare flera timmar att mala en karaktär till nivå 50.

Fans som verkligen inte kan få nog av The DioField Chronicle kanske också vill satsa på en andra playthrough på New Game Plus. Även om det inte finns så mycket incitament att göra detta, ger New Game Plus möjligheten för spelare att få dubbletter av föremål som bara kan hittas en gång första gången genom spelet. Vissa troféer kan också erhållas lättare genom att rulla över saker till en andra genomspelning, även om det borde vara möjligt att tjäna Platinum utan att göra det.

Efter att en spelare äntligen har blivit mätt på The DioField Chronicle kanske de vill gå vidare till en annan strategi-RPG som den klassiska Final Fantasy Tactics eller 2022:s Triangle Strategy. Även om många av dessa spel inte tillåter samma rörelsefrihet, kan de fortfarande repa en liknande klåda. Det finns också otaliga RPG-spel med helt andra stridssystem som spelare kan utforska medan de väntar på att något mer liknar denna Lancarse- och Square Enix-utvecklade titel ska komma.

DioField Chronicle är tillgänglig på PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One och Xbox Series X/S.

Lämna ett svar