Tidigt in i kapitel ett kan du ha fått silver- och guldtackor som belöningar under dina uppdrag. The DioField Chronicle berättar dock inte riktigt vad de används till och när de kan användas. Denna guide syftar till att ge ett svar på detta.

Hur man använder silver- och guldtackor i The DioField Chronicle

Silver- och guldtackorna (kända som Orichalcum och Electrum i spelet) används för att låsa upp nya vapen på Institutet. Det här är samma butiksägare som sköter Skill Tree. Menyn Vapenutveckling kommer att finnas tillgänglig i kapitel två efter att du har slutfört underuppdraget Value of Weapon Maintenance. Du kan också omedelbart uppgradera Weapon Development till plats två genom att lägga ut 1 500 G.

Ungefär som Skill Tree delar Weapons Development upp sina uppgraderingar efter enhetstyp:

  • Soldat: Dolk, Svärd, Yxa
  • Kavaljer: Lance, Claw
  • Skarpskytt: Pilbåge, Gun/Crossbow
  • Magicker: Staff, Wand

När de har låsts upp kommer de speciella vapnen att vara tillgängliga att köpa i butiken. Orichalcum och Electrum kan senare köpas från butiken också när det har höjts till plats fem. Underuppdraget för detta kommer att finnas tillgängligt i kapitel fem.

Vilka vapen du ska låsa upp först i The DioField Chronicle

Eftersom dina främsta skadehandlare är Andrias och Waltaquin, investera dina guldtackor i Dolkar och Staves först. Lås sedan upp svärdet eftersom de speciella svärden ökar försvaret. Specialbågarna förstärker ens Luck-statistik avsevärt, vilket gör dem till det perfekta vapnet för Iscarion, som kan byggas in i en dödlig prickskytt.

Men bortsett från det är det helt okej att investera dina resurser i vapen från de karaktärer du använder ofta!

För mer hjälp med The DioField Chronicle och andra strategirollspel, ta en titt på några av våra andra inlägg här på Volsiz.

Lämna ett svar