Många spelare kan inte komma åt Roblox eller spela några spel. Tyvärr finns det inget du kan göra förrän utvecklarna fixar det. Roblox personal är väl medveten om sina problem, och efter att den officiella Roblox Status-webbplatsen  uppdaterades med nyheter om spelare som hoppat av, hittade de problemet snabbt. För närvarande, när du går till webbplatsen, får du meddelandet ”Tjänsten är inte tillgänglig”, men när det är åtgärdat kommer du att kunna gå tillbaka.

Så här fixar du Roblox

Tyvärr är det enda spelare kan göra med ett serveravbrott att vänta på att Roblox-utvecklarna ska åtgärda problemet. Håll ett öga på DownDetector för att se om felrapporter kvarstår. Du kan kontrollera för att se de mest rapporterade problemen på webbplatsen under de senaste 24 timmarna i Roblox genom att rulla ner under avbrottsrapportskärmen för att få en mer detaljerad uppdelning av det mest framträdande problemet.

Om antalet felrapporter minskar och du fortfarande har problem med att komma in på Roblox, rekommenderar vi att du kontaktar Roblox tekniska support för att rapportera ett problem eller söka hjälp.

För mer om Roblox, besök några av våra andra artiklar här på Volsiz, som Roblox Anime Wrecking Simulator Codes (april 2022).

Lämna ett svar