Dragon Ball: The Breakers är ett asymmetriskt 7 mot 1 överlevnadsspel där spelare jagas av Dragon Ball Z-skurkar som Cell och Frieza medan de försöker fly. Spelare som försöker fly har några verktyg till sitt förfogande som fordon, Dragon Balls och Spirit Siphons.

Spirit Siphons är karaktärskrafter som kan användas i spel genom att slå på. Spirit Siphons innehåller kraften hos en Dragon Ball Z-karaktär som ger spelarna deras superattacker, kostymer och former när de startar. Du kan tilldela tre nivåer av Spirit Siphons till din karaktär, som används för att bestämma krafterna du får varje power up.

Hur man får Spirit Siphons i Dragon Ball: The Breakers

Spirit Siphons kan köpas i huvudlobbyn på höger sida av området nära Trunks. Spirit Siphons kan köpas med Zeni, TP eller biljetter. Biljetter ges troligen som evenemangsvaluta, men det kan komma att ändras efter beta.

Efter att ha köpt en Spirit Siphon kan du utrusta kraften i lobbyns pausmeny genom att gå till Battle Settings. Här kan dina Dragon Change-nivåer anpassas med olika karaktärer, superattacker och kostymer.

Hur man använder Spirit Siphons i Dragon Ball: The Breakers

Spirit Siphons används under Dragon Changes i spelet. För att uppnå en Dragon Change måste du förstärka din karaktär genom att hitta kraftkuber runt kartan. Din effektnivå visas i det nedre vänstra hörnet och efter att ha nått 1 blir Dragon Change tillgänglig. Du kan sedan Dragon Change använda krafterna från dina Spirt Siphons.

För mer om Dragon Ball Z, kolla in 10 Dragon Ball-karaktärer som fans vill se i Fortnite på Volsiz.

Lämna ett svar