Så du har lyckats ta dig igenom Destiny 2:s Cryptic Quatrains -uppdrag och deras gåtor hittills tack vare ditt skarpa sinne, men du har nu fastnat i en märklig gåta om en atlas, Crude Cipher- fragmenten och två beacons. Förståeligt nog förvirrad befinner du dig nu i att läsa den här guiden. Lyckligtvis kommer följande information att förklara exakt vad de kryptiska chifferna är till för och hur man använder dem för att gå vidare i uppdragslinjen så att du kan komma allt närmare att slutföra alla säsong 18:s utmaningar.

Hur man använder den råa chifferen i Destiny 2

Hur man får tag i Crude Chipher Fragments i Destiny 2

Crude Chipher-fragment är föremål som erhållits inom Cryptic Quatrains-uppdragslinjen tillsammans med annat byte. I ditt lager kommer de att se ut som trasiga kartbitar tills du samlar båda, vilket automatiskt förvandlar dem till Crude Chipher. De första fragmenten är en del av belöningen för den fjärde Cryptic Quatrains 1 gåtalösningen. Den andra är en del av belöningen för den femte CrypticQuatrains 2 gåtalösningen.

Cryptic Quatrains 3 Fourth Riddle i Destiny 2

När du väl har skaffat fragmenten behöver du inte oroa dig för dem igen förrän du når den fjärde gåtan i uppdragslinjen Cryptic Quatrains 3. Väl här kommer gåtan att läsas som Ensam med mig atlas och äntligen skatt / Jag använder mig en grov dolk för att klippa ut en kod / Detta chiffer ska jag placera där det hålls säkert och fast / Två fyrljus kommer att vägleda dig om du skattar dig’ åter skyldig. Varje orange ord i gåtan bildar den sanna gåtan gömd inom: atlas rå chiffer två beacons. Gåtan förklarar att du måste dra upp din Captain’s Atlas. Härifrån kommer du att se Crypic Cipher bland andra föremål som du har plockat upp hittills. Flytta den kryptiska chiffern över atlasen för att avslöja två beacons och slutföra gåtan. Du kommer att veta att gåtan är klar eftersom atlasen kommer att avslöja dolda fack, men dessa är en del av nästa gåta.

Vill du ha mer information om Destiny 2-innehåll? Ta en titt på Destiny 2 Austringer God Roll och Best Perks för PvE och PvP och Destiny 2 Power Preservation Mod, förklarat från Volsiz!

Lämna ett svar