Uppdatering: 22 september, 16:35 CT

Volsiz kan inte ansluta till Roblox och spela spel, och det har inte skett någon uppdatering på det officiella Twitter-kontot. Enligt den officiella Roblox Status-  webbplatsen har Roblox identifierat och arbetar aktivt med problemet.


Spelare över hela världen har problem med att komma åt sina favorit Roblox-spel på grund av ett avbrott, vilket gör att Roblox är nere den 22 september 2022. Roblox är medveten om problemet och har uppdaterat sin statussida för att visa att de jobbar med det.

Den officiella Roblox Status-webbplatsen har klassat det här problemet som ett tjänstavbrott. Alla ingenjörer undersöker saken för att få tillbaka det populära spelet online.

Varför fungerar inte Roblox?

Tyvärr fungerar Roblox fortfarande inte och är nere tills denna tjänstavbrott har åtgärdats. De har inte släppt en tidsram för när Roblox kan vara online igen. Det kan ta några timmar eller till och med längre för avbrottet att åtgärdas, eftersom Roblox gick ner för ungefär fyra timmar sedan.

Enligt fankontot @Roblox_RTC återvänder viss funktionalitet långsamt till Roblox, vilket innebär att vissa spelare kan komma tillbaka online, men det finns ingen garanti för att du kommer att kunna logga in eller spela några spel.

Vi kommer att hålla ett öga på situationen och kommer att uppdatera den här artikeln ofta med ytterligare utvecklingar om när Roblox kommer att vara online igen.

För mer Roblox -innehåll har Volsiz dig täckt.

Lämna ett svar