När du strövar omkring på den vackra Rainbow Island och natten börjar falla, avslöjas en mörkare sida av Slime Rancher 2. Det finns sjuka sammanslagningar som kallas Tarr som försöker skada spelaren och svälja slem i deras närhet. De kommer främst ut på natten men kan hittas smyga omkring under den tidiga morgonen. Så här skyddar du ditt hem från Tarr i Slime Rancher 2.

Hur du skyddar din bas från Tarr i Slime Rancher 2

Hydro Turret

Det perfekta valet för att skydda ditt hus från Tarr är Hydro Turret. Detta objekt kommer automatiskt att rikta in sig på Tarr och blötlägga dem i vatten, vilket förhindrar att de kommer för nära. Ritningen för detta torn måste hittas i en av kapslarna på Rainbow Island. Även om detta är det mest effektiva alternativet för att avskräcka Tarr, är det tidskrävande att hitta de nödvändiga materialen.

Släng ut dem i havet

Även om det här alternativet kräver mer praktisk handling, är det betydligt roligare än det första alternativet. Tarr kan inte sugas in i ditt lager, men de kan fastna i slutet av ditt vakuum, liknande Largo Slimes. Om ett slem ger dig problem, plocka upp det med din dammsugare och kasta det i en närliggande vattenkälla. Under dagen behöver du bara utsätta dem för vatten en gång, men de är starkare under natten, vilket kräver två överraskningsbad.

Tarren kommer ständigt att bita dig medan du håller dem, så se till att du har en vattenkälla i närheten innan du tar tag i en. Tack och lov, din hälsa regenereras snabbt, så deras bett är inget att oroa sig för. Om du är orolig för att förlora för mycket hälsa kan du köpa hjärtmodulen för att öka din maximala hälsa.

Ge dina slimekoraller höga väggar

Om Tarr försöker infiltrera ditt hem, se till att dina slime-höljen har höga väggar. Detta kommer att minska chansen att Tarr sväljer dina värdefulla vänner, även om de bryter sig in i din bas. Om några av dina slimes har rymt och vandrar runt kanske de inte har så tur.

För fler Slime Rancher 2-guider, kom och kolla in Var man kan hitta kycklingar i Slime Rancher 2 här på Volsiz.

Lämna ett svar