När du börjar spela Slime Rancher 2 kommer några av de allra första resurserna du stöter på vara frukt och grönsaker som Morot, Pogofruit och Cubbery. Den sällsynta av de ovannämnda resurserna, Cuberry, är Phosphor Slimes favoritmat och här är hur du kan hitta dem i spelet.

Hur man får Cuberry i Slime Rancher 2

De två Cuberry-träden som vi lyckades hitta under vår utforskning är markerade på kartan som visas ovan. Dessa kan hittas i området Rainbow Fields, som ligger väster om The Conservatory. Observera att du kan behöva klättra lite för att nå dessa träd och plocka frukten med din resursskördare. Se också till att plocka eventuell nedfallsfrukt som ligger under träden.

Odla din egen Cuberry i Slime Rancher 2

Eftersom gurkbär är lite svåra att hitta, är det bäst att ha ett eget träd som ger dig frukt regelbundet. Inuti The Conservatory, konvertera en tom tomt till en trädgård genom att spendera 250 mynt. Skjut nu en Cuberry från ditt lager vid maskinen som står bredvid tomten. Ditt Cuberry-träd bör leka omedelbart och det kommer att börja växa frukt på nolltid.

Håll ögonen öppna på Volsiz för mer Slime Rancher 2-innehåll. Under tiden, gå över till våra artiklar om Var du hittar vattensallat i Slime Rancher 2 och hur du skyddar ditt hem från Tarr i Slime Rancher 2.

Lämna ett svar