Även om Slime Rancher 2 förklarar hur man placerar slemhägn och hönshus, klargör det inte hur man använder Gadget Mode. Gadget Mode är ett användbart verktyg som låter dig visualisera var du ska placera vissa objekt, men flera spelare upptäcker det av misstag. Den första delen av Slime Rancher-serien använde Gadget Mode, och uppföljaren tar tillbaka denna bekväma metod igen. Så här använder du Gadget Mode i Slime Rancher 2.

Vad är Gadget Mode i Slime Rancher 2?

När Gadget Mode är aktiverat, markerar det var du kan placera objekt i miljön. Detta ger dig en visuell uppfattning om var du kan ställa ner föremål och hur mycket utrymme du har att arbeta med. Vid varje tillgängligt utrymme kan du placera antingen ett nytto-, varpteknik- eller dekorationsobjekt. Det finns flera platser runt din bas, såväl som inom eventuella expansionsområden du skaffar. Det finns mer än tillräckligt med utrymmen för föremål, så oroa dig inte för att du blir för trång när du bygger.

Hur använder du Gadget Mode i Slime Rancher 2?

För att aktivera Gadget Mode, tryck på T på ditt tangentbord (eller motsvarande knapp på konsolen), och detta aktiverar denna inställning. För att avaktivera detta läge, tryck helt enkelt på T igen. För att placera ett objekt, gå upp till ett tillgängligt utrymme och tryck på din interagera-knapp, så öppnas en meny. Alla kvalificerade objekt kommer att visas i den här menyn, så länge de har skapats med hjälp av Fabricator. När du har valt ett objekt, lämna menyn och det ska placeras.

För fler Slime Rancher 2-guider, kom och kolla in Var du kan hitta Pomegranite i Slime Rancher 2 här på Volsiz.

Lämna ett svar