Coral Island är en tropisk version av jordbrukssimulatorgeneratorn. Utforska både land och hav i detta härligt mysiga äventyr. En av Coral Islands huvudattraktioner är att träffa invånarna och skapa relationer. Dessa kan leda till romantik och, så småningom, äktenskap. Detta kan göra att du undrar över alla romantiska kandidater på Coral Island.

Alla äktenskapskandidater på Coral Island

Det finns totalt 20 karaktärer som du kan romans och gifta dig med på Coral Island än så länge. Eftersom det lanseras i tidig åtkomst kan detta ändras. Dessutom är varje karaktär en kandidat för samkönade äktenskap också.

Varje karaktär har sitt eget utseende, stil, personlighet och mer, så du bör lägga lite tid på att lära känna alla äktenskapskandidater på Coral Island. Detta låter dig hitta den perfekta partnern att slå dig ner med. Här är alla karaktärer du kan gifta dig med på Coral Island.

Alla kvinnliga äktenskapskandidater på Coral Island

 • Alice
 • Eva
 • Leah
 • Lilja
 • Macy
 • Millie
 • Nina
 • Suki
 • Yuri
 • Zorah

Alla manliga äktenskapskandidater på Coral Island

 • Ben
 • Charles
 • Kenny
 • Luke
 • Noah
 • Pablo
 • Rafael
 • Scott
 • Surya
 • Följ

För mer information om Coral Island, kolla in Finns det strid på Coral Island? och finns det co-op i Coral Island? på Volsiz.

Lämna ett svar