Mitt i spänningen över version 3.1-uppdateringen, som kommer att fira Sumerus ökenexpansion och Genshin Impacts andra årsdag, släppte HoYoverse officiella konstverk som introducerade ytterligare två kommande karaktärer. Nahida, även känd som Lesser Lord Kusanali, och Layla förväntas släppas i version 3.2, fem veckor efter den föregående uppdateringen.

Som Dendro Archon förväntas Nahida vara en femstjärnig Dendro-karaktär. Läckare hävdar att hon kommer att vara en katalysatoranvändare med en Elemental Burst som liknar den hos Dendro Traveler’s. På det officiella Facebook-inlägget introducerades Nahida av överdomare Neuvillette från Fontaine, en karaktär som ännu inte har dykt upp i spelet. Vissa spelare tror att hon kan vara Hydro Archon, med tanke på hennes titel som överdomare, men denna teori kan inte bekräftas.

Under tiden introducerades Layla som en Rtawahist-student vid Akademiya vars studier är i linje med teoretisk astrologi. Den alltid trötta men alltid bestämda Layla sägs lida av en allvarlig sömnbrist, men bevisar ständigt sin motståndskraft för att aldrig hamna bakom lärarens höga förväntningar.

Spelarna var snabba med att påpeka en charmig likhet mellan de två kommande karaktärerna: deras tomteliknande öron. Genshin Impacts lärdomar har sagt lite om existensen av andra raser, men de har bekräftats existera från Kujou Saras Tengu-arv till Tighnaris förfäders rötter som förbinder honom med Valuka Shuna och mer.

Även om termen ”elf” inte används allmänt i Genshin Impacts översättningar, är den berömda äventyraren Alice känd för att tillhöra en långlivad ras med tomteliknande öron, en egenskap som gått i arv till hennes dotter, Klee. Förutom Klee har ingen annan Genshin-karaktär visat samma älvliknande karaktär, därav varför Nahida och Layla sticker ut för sin möjliga koppling till den tidigare nämnda rasen. Eftersom Sumeru är den första regionen som visar upp karaktärer som inte är relaterade till Alice med tomteliknande öron, är det möjligt för Genshin Impact att äntligen avslöja mer om den stora äventyraren eller rasen hon tillhör även om det är oklart om HoYoverse kommer att välja att utveckla det i det kommande Story Quests.

Kolla in vår Genshin Impact GENSHIN CONCERT 2022 webbevenemangsguide vinn Primogems & merchs för att få gratis Primogems som förberedelse för den kommande uppdateringen.

Lämna ett svar