GENSHIN-KONSERTEN 2022 – Melodies of an Endless Journey sänds live den 2 oktober 2022, kl. 12.00 (UTC+8). Onlinekonserten är ett samarbete mellan HOYO-MiX, HoYoverses interna musikproduktionsstudio, och Hollywood Chamber Orchestra, medan den världsberömda kompositören, arrangören och musikproducenten Shiro Sagisu kommer att leda showen som musikchef. Programmet kommer att pågå i cirka 75 minuter, med fokus på att ge fansen återgivningar och kreativa anpassningar av populära Genshin Impact-soundtracks.

Hollywood Chamber Orchestra kommer att dirigeras av den prisbelönta musikdirigenten och kompositören Eímear Noone, som har arbetat med olika videospel från World of Warcraft till The Legend of Zelda. Under tiden fungerade musikregissören Shiro Sagisu som musikproducent och kompositör för ikoniska filmer och animationer, inklusive Neon Genesis Evangelion.

Konserten kommer att innehålla låtar från Monstadt, Liyue, Inazuma och Sumeru, fyra av de sju nationerna i Teyvat en fantastisk värld som finns i Genshin Impacts öppna värld. Originalljudspåren komponerades och producerades av Yu-Peng Chen och HOYO-MiX, med syftet att skildra Teyvats olika regioner och kultur, även med element från olika delar av den verkliga världen. Dessutom kommer konserten att visa upp musik från dess kommande trettonde album, som introducerar musik från Sumerus regnskogar.

Enligt Shiro Sagisu, ”De ursprungliga Genshin Impact-soundtracken passar perfekt in i de faktiska scenerna och atmosfären i spelet, och ger också mycket att föreställa sig bortom spelet. Tillsammans med HOYO-MiX-teamet och globala artister har vi provat olika inslag. till musiken, väva in element av popmusik, rock och jazz i den. Förhoppningsvis kan vi skapa en uppfriskande och rolig upplevelse för spelarna.”

Fans kan se GENSHIN CONCERT 2022 på Genshin Impacts officiella YouTube-kanal den 2 oktober 2022. Lyssna på följande timmar eller använd en tidszonsomvandlare  och matcha din stad mot din plats för att hitta ditt lokala schema.

Tidszon Datum och tid
UTC +2
Centraleuropeisk tid
2 oktober 2022 kl.
06.00
UTC -4
Eastern Daylight Time
2 oktober 2022
kl. 12.00
UTC -7
Pacific Daylight Time
2 oktober 2022 kl.
21.00
UTC +8
Peking, SEA
2 oktober 2022 kl.
12.00
UTC +9
Japan, Sydkorea
2 oktober 2022 kl.
13.00

Kolla in vår Genshin Impact Trial of the Scorching Sands webbeventguide för att göra anspråk på 40 Primogems gratis.

Lämna ett svar