Slime Rancher 2 är ett roligt äventyrssimuleringsspel tillgängligt på PC och gratis med Xbox Game Pass. Fortsätt resan som Beatrix Lebeau när hon beger sig till en ny färgstark värld av Rainbow Island. Det finns så många hemligheter som ska avslöjas och nya slemmar som ska förvaras i ditt nya vinterträdgård. Det är upp till dig att vårda dem och hitta unika resurser runt om i landet som kan uppgradera din utrustning och främja din utveckling. Så här kan du skörda det material du behöver.

Hur man skördar resurser i Slime Rancher 2

Massor av noder, stenar och andra värdefulla material är utspridda runt om i världen i skrymslen och vrår. Du kommer dock inte att kunna skörda dem med din Vacpack förrän du uppgraderar den med nödvändig kraft.

Det första steget för att samla alla dessa godsaker är att gå till den nedre nivån av vinterträdgården och öppna din Fabricator. Du kommer att vilja få den första uppgraderingen för Resource Harvester, som låter dig bryta alla noder i världen och samla resurserna från dem.

När du har din uppgradering av Vacpack, bege dig ut i vildmarken och leta efter eventuella stenar, mineraler, noder och andra material som klamrar sig fast vid de klippiga sluttningarna, i grottor, etc. Sedan kan du använda din Vacpack för att bryta loss resurserna från dem genom att hålla M2 på din PC eller Left-Trigger på din konsolkontroll. Detta kommer inte automatiskt att skörda resurserna, så se till att leta på marken efter alla föremål som har tappat från noden och sug upp dem till en tom tank med din Vacpack.

Vad är noder och stenar för i Slime Rancher 2?

Dessa resurser som finns på kartan är mycket värdefulla för ditt spelande, så att du kan uppgradera din utrustning, skapa nya prylar och göra saker enklare när du avancerar. Liksom Resource Harvester, gör andra uppgraderingar det möjligt för dig att ta dig fram snabbare, ha mer plats i din tank och mer. Du behöver allt material du kan hitta för att utvecklas.

Slimes är extremt viktigt i Slime Rancher 2-världen, men det finns mycket mer att upptäcka, lika viktigt. Det finns massor av andra föremål i världen, från mat för att mata ditt slimes till resurser för att uppgradera och skapa ny utrustning. Lämna ingen sten ovänd när du ger dig ut i vildmarken och tar tillbaka värdefulla föremål till ditt vinterträdgård.

Letar du efter mer Volsiz Slime Rancher 2-innehåll? Kolla in våra guider om hur man odlar nektar i Slime Rancher 2 eller hur man får Radiant Ore i Slime Rancher 2 Alla Radiant Ore-platser!

Lämna ett svar