Medan Rainbow Island är en härlig plats att utforska och samla slem, försöker nyfikna spelare gå längre och upptäcka nya länder. Dessa spelare vill sprida sina vingar och flyga, snarare än att stanna i boet. I Slime Rancher 2 finns det många platser att besöka, fyllda med aldrig tidigare skådade slimes och miljörisker. Så här tar du dig till nya öar i Slime Rancher 2.

Hur man tar sig till nya områden i Slime Rancher 2

Hur åker man till nya öar?

För att komma åt de andra två öarna måste du först förstöra Pink och Cotton Gordo slimes. Pink Gordo är bosatt i den västra delen av Rainbow Island och måste matas med 30 bitar frukt, grönsaker eller kött. Detta kommer att få honom att explodera och tillåta inträde till Ember Valley, den andra ön. På samma sätt, för att förstöra Cotton Gordo i den södra delen av ön, måste du mata honom med 30 grönsaker. Detta kommer att öppna vägen till Starlight Strand, den tredje ön.

Hur låser du upp nya områden på Rainbow Island?

För att låsa upp nya områden inom Rainbow Island kan du förstöra Phosphor Gordo -slemmet för att tillåta inträde till grottdjupet. Detta slem kan hittas i en grotttunnel strax utanför konservatoriets hemmabas och kommer att explodera efter att ha ätit 30 frukter. För att få tillgång till nya expansioner till vinterträdgården kan du köpa var och en individuellt från deras dedikerade kiosk. Varje utbyggnad kostar 1800 Newbucks, och det finns totalt fyra extra vinterträdgårdsområden.

För fler Slime Rancher 2-guider, kom och kolla in Var du kan hitta Ringtail Slimes i Slime Rancher 2 här på Volsiz.

Lämna ett svar