Den stora världen av Slime Rancher 2 rymmer många slimes, samlarföremål och resurser. En sådan sällsynt resurs som finns i spelet är Mint Mango. Dessa frukter leker på specifika platser och den här guiden hjälper dig att hitta dessa platser så att du kan lägga till några gröna mango i ditt lager.

Hur man får Mint Mango i Slime Rancher 2

Mint Mango är en sällsynt matresurs precis som Cuberryfrukten. Medan den senare är tillgänglig i alla tre regionerna i Slime Rancher 2-världen, växer Mint Mango bara på Starlight Strand- ön. Vi hittade tre av dessa fruktträd under vårt sökande och har markerat dem på kartan ovan. Färgen på dessa träd är en unik nyans av grönt, vilket gör dem lätta att identifiera från andra. När du har hittat ett Mango-myntträd, samla in eventuell nedfallsfrukt snabbt eftersom slem i närheten inte kommer att skona dem.

Odla din egen Mint Mango i Slime Rancher 2

Om du befinner dig i ett kontinuerligt behov av mintmango, odla bara ett eget träd. På The Conservatory, köp en trädgård för 250 Newbucks. Skjut nu en Mint Mango från ditt lager vid maskinens prompt. Ett nytt Mint Mango-träd kommer att dyka upp och det kommer att bära frukt mycket snart.

Håll ögonen öppna på Volsiz för mer Slime Rancher 2-innehåll. Under tiden, gå över till vår artikel om Hur man får vild honung i Slime Rancher 2

Lämna ett svar