Genshin Impact 3.1 kommer med en överraskande uppsättning av två nya Archon-uppdrag, och spelare kommer till och med att få se efterlängtade karaktärer som Il Dottore och Scaramouche. Efter att ha misslyckats med planen att skaffa hemlig information bland visena, fastnar Nahida och kan inte längre hjälpa huvudpersonen på deras resa. Men innan hon förlorade sin koppling till huvudpersonens medvetande lämnade hon ett meddelande som talar om månen, stjärnorna och solen.

Nahida refererar till sig själv som månen när spelare svarar på Nahidas frågor i Genshin Impact, medan stjärnorna är en referens till ökenfolket. Efter att ha förstått det hemliga budskapet bestämmer sig huvudpersonen och Paimon för att besöka ökenfolket, där de så småningom kommer att fastna i mystiska ruiner och måste gå djupare in i ruinerna i Genshin Impact.

DAGENS GAMERANTS VIDEO

Hur man går vidare djupare i ruinerna i Genshin Impact

Det första pusslet i Mysterious Ruins kommer att blockera människor från att gå djupare in i ruinerna i kapitel III: Akt IV i Archon Quest (Secret of the Scorching Desert sub-quest). Lyckligtvis är denna gåta det typiska Genshin Impact- pusslet, så det kan lösas enkelt. Spelare kan hitta en ledtråd som heter Ceremonial Guide nära centrummekanismen, men den kan ignoreras.

För att avsluta detta pussel, vrid helt enkelt mekanismen i denna ordning:

  • Mitten x1
  • Vänster x2
  • Höger x1

Mystiskt meddelandepussel

Så småningom kommer spelare att fastna på ett golv där det inte verkar finnas något sätt att fortsätta. För att hjälpa till med detta lämnade HoYoverse en ledtråd som heter Mysterious Message som säger:

Hissen kommer att gå ner till marken. Gå ovanpå den innan den börjar stiga igen för att nå kupolen.

När spelare anländer till den här våningen kommer de att märka att hissen kommer att sjunka tillbaka inom kort. När hissen väl har gått ner kan spelare använda knappen Aktivera hiss för att ta upp den igen, så att de enkelt kan gå upp och ner.

Vänta nu på att hissen ska gå ner från nuvarande våning. När detta inträffar kan spelare se att hissen har en övre sektion.

Aktivera sedan mekanismen och hoppa omedelbart till den övre delen av hissen. Denna övre sektion kommer att tillåta spelare att nå den högre våningen av ruinerna (kupolen).

Det kommer också att finnas ytterligare ett Genshin Impact- pussel vid kupolen, men det är enkelt. När objektet lyser, använd knappen framför det för att stoppa dess rörelse. Gör detta för objektet till vänster och höger. Efteråt väntar du helt enkelt på att det mittersta föremålet ska vända och tändas.

Hissen kan nu användas för att komma in i den djupaste delen av de mystiska ruinerna. Så småningom kommer gruppen att stöta på en kammare som visar sig vara en grav. Här kommer spelare att bevittna sanningen om Greater Lord Rukkhadevata, Lesser Lord Kusanali och Scarlet King.

Genshin Impact är nu tillgänglig på mobil, PC, PS4 och PS5. En Switch-version är under utveckling.

Lämna ett svar