Gå med i eremiterna och omfamna ett underbart nytt liv! är en Genshin Impact World Quest som kan låsas upp i Aaru Village. Detta uppdrag kommer att introducera dig till Atiyah, en Eremit legosoldat som är desperat att rekrytera människor till sin organisation.

Hur man låser upp Join the Eremites och omfamna ett underbart nytt liv! Sumeru World Quest i Genshin Impact

För att låsa upp detta World Quest måste du först slutföra de fyra första akterna i Sumeru Archon Quest Chapter III: Truth Amongst the Pages of Purana.

  • Akt I – Through Mists of Smoke and Forests Dark
  • Akt II – The Morn a Thousand Roses brings
  • Akt III – Drömmar, tomhet, bedrägeri
  • Akt IV – Kung Deshret och de tre männen

När alla fyra akter är gjorda, bege dig till Aaru Village för att acceptera Gå med i eremiterna och omfamna ett underbart nytt liv!

Hur man slutför Join the Eremites och omfamna ett underbart nytt liv! Sumeru World Quest i Genshin Impact

När du har slutfört förutsättningarna, gå till området som är inringat i bilden ovan för att hitta en NPC som heter Atiyah med ett blått utropstecken över huvudet. Han kommer att be om din hjälp för att övertyga olika byfolk att gå med i eremiterna. Ändra tiden i spelet till någonstans mellan 6:00 och 19:00 för att fortsätta.

Följ sedan uppdragsmarkören för att prata med Sania, följ sedan uppdragsmarkören igen för att prata med Fodil vid ingången till byn. Du kommer sedan att uppmanas att gå in igen för att ta en paus följ uppdragsmarkören för att inleda dialog med två barn som heter Karima och Ayten.

Du måste visa dina parkourfärdigheter genom att slutföra en liten utmaning inom 120 sekunder. Ditt mål är att följa uppdragsmarkören mot varje kontrollpunkt markerad med glödande fläckar tills du når slutet. Efter att ha pratat med NPC:erna måste du visa din skicklighet i strid.

Gå till uppdragsområdet som är inringat i bilden ovan för att hitta några skorpioner. Besegra dem för att snabbt komma i dialog med NPC:erna och slutföra World Quest. Detta uppdrag är en del av Sumeru City Reputation Board, så glöm inte att hämta din EXP-belöning där också.

Kolla in vår guide om Var du hittar Scarab i Genshin Impact för att bygga din favorit General Mahamatra.

Lämna ett svar