Efter att ha avslutat de tre försöken kommer den stora ruinen av Khaj-Nisut att avslöja sig, och spelare kan nu utforska platsen i jakt på fler rester av kung Deshret. Kung Deshret, även känd som ”The Scarlet King” eller ”Al-Ahmar”, var en Gud som en gång härskade över Sumeru.

Så småningom gick kung Deshret bort, och himlen i öknen var tvungen att falla. Ända sedan dess har resterna av ökenfolket bevarats i byn Aaru. På grund av sin kärlek till sin gudom dyrkar många av ökenfolket fortfarande kung Deshret och längtar efter hans återkomst. I jakten på detta försöker många lösa pusslet han lämnade. Bland de många pussel som måste lösas måste spelarna använda Prism of Khaj-Nisut i Genshin Impact.

DAGENS GAMERANTS VIDEO

Hur man använder Prism of Khaj-Nisut i Genshin Impact

Uppdraget Dreams Beneath the Seaar Sand i Genshin Impact kräver att spelare ska använda Prism of Khaj-Nisut. Men lyckligtvis är denna uppgift trivial när spelarna väl förstår plattformarnas mönster. För att lösa detta pussel, följ helt enkelt dessa steg:

  1. Växla mekanismen till blått
  2. Använd mekanismen två gånger
  3. Växla mekanismen till röd
  4. Använd mekanismen en gång

Efter att alla Primal Beams är anslutna från Everlight-cellerna till Neverlight-cellerna kan spelare nu aktivera knappen i närheten. Använd fyrbladiga sigils för att nå mekanismen på väggen och starta den. En hiss kommer ner från ovan, och spelare kan åka den för att nå övervåningen.

Snart nog kommer forskargruppen att stöta på en tron, och medan han diskuterar den gör Jebraels gamla vän, Samail, sitt inträde. Eremiterna har längtat efter att nå den där gyllene slumren i evigheter, och nu när den röda kungens tron ​​är precis framför honom kan han äntligen nå det utlovade eviga drömlandet.

Med Jebraels hjälp skanderar Samail bönerna, och hans medvetande försvinner när han är på väg till en evig djup sömn. Forskargruppen får äntligen en andningspaus, men snart nog stängs ruinen om dem. Alla försöker springa, men utgången stängs plötsligt.

I ett desperat sätt att rädda resten måste en person i laget ta fallet.

Hur man startar Golden Slumber Quest i Genshin Impact

Även om Golden Slumber-uppdraget i Genshin Impact är ett av de viktigaste uppdragen resenärer måste följa i Sumerus ökenområde, har det praktiskt taget inga krav att starta denna uppgift. Res helt enkelt till Aaru Village, och spelare bör lägga märke till några blå utropstecken på kartan, som indikerar personer som har en världsquest efter huvudpersonen.

Ett av dessa blå märken kommer att leda resenärer till en Genshin Impact -handlare från Mondstadt. Han berättade för huvudpersonen hur han lånade ut sin Sumpter Beast, Cyrus, till en forskarfest, men han har inte hört av sig från någon på ett tag. Orolig för välbefinnandet för sitt Sumpter Beast, ber mannen spelarna att kontrollera om festen är okej.

Genshin Impact är nu tillgänglig på mobil, PC, PS4 och PS5. En Switch-version är under utveckling.

Lämna ett svar