Skull and Bones tillkännagavs först vid 2017 års E3 och utvecklas och publiceras av Ubisoft. Efter många års tystnad får fansen äntligen lite information om den kommande pirattiteln.

Allt vi vet om Skull and Bones

Skull and Bones är ett efterlängtat segelspel från Ubisoft som känns påminna om Assassin’s Creed Black Flags sjöstrid. Så gör dig redo att segla de sju haven och kolla in allt vi vet om Skull and Bones nedan.

Vilket är releasedatumet för Skull and Bones?

Skull and Bones är planerad att släppas den 9 mars 2023. För mer information om titeln och för att hålla dig uppdaterad kan du följa de officiella Skull and Bones och Ubisoft Twitter-konton.

Vilka plattformar kommer Skull and Bones att finnas på?

Skull and Bones är en multiplattformsversion. Här kan du spela Skull and Bones:

  • PC
  • Stadia
  • Officer
  • Episka spel
  • Ubisoft Connect
  • Xbox Series X|S
  • PlayStation 5

Är Skull and Bones en piratsimulator?

Du börjar Skull and Bones som en överlevande efter ett skeppsbrott men bygger sakta upp ditt skepp och, så småningom, en flotta. När du seglar blir du en fruktad pirat och i slutändan en piratkung. Bli känd och sprid ditt namn över haven. Men se till att hålla din besättning glad, annars kommer du att möta ett myteri.

Spelet har en mörk och grym inställning till piratlivet, särskilt inom segling. Du måste fokusera på och bemästra konsten att segla och sjökrigföring. Fartyg kan uppgraderas med olika vapen och kosmetika. Det finns också flera spellägen att njuta av förutom huvudkampanjen.

Finns det multiplayer i Skull and Bones?

Det finns multiplayer i Skull and Bones, men du kan också spela själv. Du kan arbeta tillsammans med dina vänner för att ta dig an stora flottor och svåra utmaningar, eller så kan du slå dig samman med dina vänner och gå med i PvP-servrar.

Är Skull and Bones crossplay?

Svaret är ja Skull and Bones kommer att vara crossplay. Det betyder att du kan spela med dina vänner oavsett vilken plattform du spelar på. Det betyder också att du sannolikt inte kommer att ha problem med att stöta på andra spelare, eftersom crossplay vanligtvis innebär att lobbyerna och servrarna är fyllda.

Under vilken tidsperiod äger Skull and Bones rum?

Skull and Bones utspelar sig i Indiska oceanen under slutet av 1600-talet. Du kan resa över Afrikas östra kust och Ostindien. Varje region kommer att ha sitt eget ekosystem, där vissa är fyllda med växt- och djurliv, medan andra regioner är helt öde.

Skull and Bones Trailer

Skull and Bones fick en ny gameplaytrailer under Ubisoft Forward Livestream den 7 juli 2022. Du kan se trailern från Ubisofts officiella YouTube-kanal.

För mer information om spel, kolla in När är Sea of ​​Thieves Community Day? och Har Kraken i Sea of ​​Thieves en kropp? på Volsiz.

Lämna ett svar