För alla FIFA 2K-fans är SBC den bästa funktionen i FIFA 23 som gör att man kan delta på olika sätt. Du kan bygga ditt ultimata team, slutföra specifika utmaningar, hämta bonusbelöningar, etc, så att du kan se överklagandet. Nu när spelet är tillgängligt i Early Access för de spelare som förköpte det, står många inför tekniska fel som ger alla möjliga typer av frustration. SBC ”Failed to Submit Error” är den mest upprörande eftersom spelare inte kan skicka in sin trupp i utmaningar. Om du också upplever detta slutar din sökning här eftersom vi har sammanställt några saker som hjälper dig att fixa det. Fortsätt läsa artikeln för att veta om FIFA 23 och hur du åtgärdar SBC-felet ”misslyckades med att skicka”.

FIFA 23 erbjuder många incitament för att engagera sig i SBC och har belöningar som kan vara svåra att tacka nej till för fans av serien. För att tjäna dessa belöningar som mynt, kortpaket och enspelarkort måste spelarna slutföra en specifik uppsättning mål. För att få ut det mesta av spelet engagerar många spelare världen över i SBC-utmaningar från tidigare bidrag. Men med tanke på den stora spelarbasen kraschar servrarna ofta på grund av oväntade mängder trafik. Spelarna är på väg mot problemen och letar efter sätt att ställa utmaningarna. Men på grund av webbappens nuvarande tillstånd är det många som inte kan göra det. Kolla in korrigeringarna som löser problemet och låter dig skicka in utmaningar igen i FIFA 23.

SBC misslyckades med att skicka felkorrigering i FIFA 23?

Efter att ha undersökt problemet genom flera källor har vi hittat de bästa lösningarna som hjälper dig att skicka in utmaningar igen. En användare vid namn MrTomBully på EA-forum föreslog en tillfällig lösning för att klara utmaningarna. Det är för närvarande buggat så du måste stänga webbappen och öppna den igen. Navigera till SBC och gör inget annat än att titta på kemin. Av någon anledning visar spelet fel kemi. Allt du behöver göra är att få numret över det som krävs genom att köpa spelare för att få kemin långt över värdet och appen låter dig skicka in. Hur som helst, utvecklarna har sagt att problemet har åtgärdats. Men om det kvarstår för dig, prova de givna lösningarna.

1) Du kan prova att starta om appen eftersom FIFA 23-appen är relativt ny och har problem. Om det inte fungerar, se andra korrigeringar nedan.

2) En annan sak som du kan försöka göra är att ta bort en spelare från en laguppställning och tilldela en ny som har rätt kemi. Du kan också bänka en spelare eftersom det också kan lösa problemet.

3) Det sista och sista du kan göra är att se till att lagets kemi faller inom det förutbestämda intervallet. Uppenbarligen är problemet med kemiförändringen i FIFA 23-stilen den skyldige som orsakar felet.

Detta avslutar artikeln om SBC misslyckades med att skicka in fel i FIFA 23. Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om FIFA 23, guider, nyheter och mer på Volsiz.

Lämna ett svar