FIFA 23 har gjorts tillgängligt för spelare som förbeställt spelet, och erbjuder samma godhet som tidigare spel samtidigt som det innehåller nya saker. Hypermotion 2-tekniken, nästa generations grafik och den uppdaterade spelarlistan är anledningarna till att den överträffar de tidigare spelen. Detta är inte att säga att det är perfekt och precis som andra EA onlinetitlar har det buggar och problem som kan vara irriterande att fixa. Nyligen har spelare som köpt spelet och fått tidig tillgång inte kunnat logga in på webbappen och letar efter en lösning. Har EA svarat på detta? Eller finns det några korrigeringar som upptäckts av communityn? Fortsätt läsa artikeln för att veta om spelet och hur du åtgärdar FIFA 23-inloggningsproblemen i webbappen.

Webbappen i FIFA 23 låter spelare göra avancerad SBC, handla eller bygga sitt drömlag, och är mycket populär bland communityn. I FIFA 23 fixade utvecklarna de flesta problem som spelarna tyckte var löjliga i spelandet av tidigare titlar. När du tacklar får du faktiskt bollen jämfört med förra spelet där den studsade tillbaka till motståndaren. Försvarare nu är faktiskt användbara med explosiv acceleration och färdigheter är inte övermannade. Nu när det gäller webbappen tog många spelare upp frågan i EA-forum att de trots att de uppfyller alla krav fortfarande inte kan logga in på den. Nedan har vi nämnt frågan i detalj.

Krav för att använda webbappen

Innan du försöker någon av korrigeringarna nedan, se till att du uppfyller kraven för att använda webbappen. Kolla in kraven nedan.

1) Att skapa en FUT-klubb i FIFA 22 är obligatoriskt och du bör logga in före 1 augusti 2022 för att vara berättigad till Companion och FUT 23 webbappar.

2) Du bör ha ett redan skapat FUT-konto. Om du har tagit bort din klubb kommer du inte att kunna använda webbappen när du är i tidig åtkomst.

3) Du måste hålla ditt konto i god status. Det betyder att det finns regler som inte borde brytas av dig tidigare.

Finns det en lösning för inloggningsproblem i FIFA 23 Web App?

Om du har spelat FIFA 23 i några dagar i tidig åtkomst kommer du att vara berättigad att använda webbappen. Många uppgav att de uppfyllde alla krav för att använda appen som FUT Club och att de fortfarande inte kan logga in. Efter att ha tittat på problemet föreslog en användare vid namn Grzechu en lösning. Om du är på PC måste du köpa Game Pass kopplat till ditt EA-konto för att få EA Play. Webbappen kommer att vara upplåst och tillgänglig för dig att använda. En annan fix som du kan prova är att logga in på FUT 22. Efter det, försök att komma åt FUT23 webbappen. Om du fortfarande inte kan logga in på webbappen är det troligen ett serverproblem. Utvecklarna postade en tweet om problemet och att de jobbar på att fixa det ASAP.

Vi undersöker för närvarande rapporter om att vissa spelare inte kan logga in på webbappen och kommer att tillhandahålla en uppdatering i den här tråden när den är tillgänglig.

— FIFA Direct Communication (@EAFIFADirect) 22 september 2022

Detta avslutar artikeln om spelare som möter inloggningsproblem i FIFA 23 Web App. Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om FIFA 23, guider, nyheter och mer på Volsiz.

Lämna ett svar