Scarab är en Genshin Impact lokal specialitet som endast finns i ökenområdet Genshin Impact Sumeru. Denna varelse är foglig, liknar Onikabuto, vilket betyder att de inte kommer att fly när spelare närmar sig dem. Men till skillnad från Inazuman-baggen kan Scarab ses röra sig på ett litet område.

Bland de många specialiteter som finns i Teyvat är Scarab hittills den mest irriterande att samla på. Detta beror inte på varelsen i sig, utan snarare på det faktum att spelare måste gå runt den labyrintliknande underjorden i öknen Sumeru. Vissa Scarabs är tillgängliga på ytan, tack och lov, men inte tillräckligt om spelare vill påskynda sina insamlingsframsteg. Därför, för att hjälpa människor att enkelt hitta platserna för Scarab i Genshin Impact, kommer den här artikeln att visa var spelare kan hitta dem.

DAGENS GAMERANTS VIDEO

Scarab Plats i Genshin Impact

Det finns över 70 Scarab-platser i Genshin Impact 3.1. Cirka 40 av dem är på ytan, medan de övriga 30 är under jord. De markerade med Hilichurl-masker är på marken, medan stjärnan indikerar att Scarab är belägen under jorden.

Det underjordiska området i öknen är ganska förbryllande eftersom det inte bara ansluter till varandra utan också består av flera lager. Spelare kan komma åt platserna efter att de har följt Golden Slumber och Dual Evidence World Quest i Genshin Impact. Under tiden kräver de inuti The Dune of Carouses att spelare går vidare genom Soheils Wish-underuppdraget som kallas Desert’s Remembrance.

Spelare kan låsa upp uppdragen med den här metoden:

  • Golden Slumber: Prata med en Mondstadt-handlare i byn Aaru
  • Dubbla bevis: Avsluta Golden Slumber Quest och återvänd till Aaru Village nästa dag
  • Soheils önskan: Avsluta Dual Evidence Quest

Bland dem är de två skaraberna i Dar Al-Shifa lätta att få tag på. Hitta helt enkelt en öppning nära det övergivna sjukhuset (det borde finnas en Dendroculus här om spelarna inte har tagit den), och använd Blunt Attack eller Plunge Attack för att förstöra blockeringen. Detta kommer att leda spelarna till ett underjordiskt område där två Scarabs kan samlas in.

Än så länge används Scarab endast för Cynos Ascension Material i Genshin Impact. Denna version 3.1-karaktär är en självisk DPS-enhet som kommer att dominera större delen av striden, och laget måste tillgodose hans behov.

Många verkar känna att Cynos skada är överväldigande, men tack vare den förvärrade Dendro-reaktionen i Genshin Impact är Cyno fortfarande användbar som en skadehandlare, även om den naturligtvis inte är lika kraftfull som metaenheter som Hu Tao och Kamisato Ayaka.

Genshin Impact är nu tillgänglig på mobil, PC, PS4 och PS5. En Switch-version är under utveckling.

Lämna ett svar