Lagerutrymme kan vara en av de största törnen i ögonen på spelare i Pokémon GO. Att bestämma sig för vilken Pokémon man ska bli av med är ett svårt val, men det är ett som tyvärr måste göras förr eller senare. Att använda tipsen nedan kan hjälpa spelare att gå från rörig och full till rymlig och redo för fler fångster.

Hur rensar du Pokémon-lager i Pokémon GO?

Att rensa ut din Pokémon GO är ganska enkelt, men kanske inte är självklart för nyare spelare. Att följa stegen nedan bör hjälpa spelare att förstå processen att släppa Pokémon lite bättre.

Hur man överför en enskild Pokémon i Pokémon GO

  1. Klicka på Pokéball längst ned i mitten av skärmen och välj Pokémon.
  2. Hitta den Pokémon du vill överföra och klicka på den.
  3. Klicka på alternativknappen ( de tre strecken ) längst ner till höger på skärmen.
  4. Klicka på alternativet Överför och klicka sedan på Ja.

Hur man överför flera Pokémon samtidigt i Pokémon GO

  1. Klicka på Pokéball längst ned i mitten av skärmen och välj Pokémon.
  2. Hitta den Pokémon du vill överföra och håll fingret nere på Pokémon. Detta kommer att försätta dig i valläget. Du kan nu välja flera Pokémon att släppa.
  3. Klicka på knappen Överför längst ner på skärmen och Pokémon bör vara borta.

Vilken Pokémon ska du släppa i Pokémon GO?

Att välja vilken Pokémon man ska bli av med kan vara ett svårt val. Ett bra sätt att bestämma vem som ska stanna och vem som ska gå är att sortera dina Pokémon efter deras IV, vilket i grunden är deras potential att växa till sin maximala CP. Detta kan göras genom att skriva 0*, 1*, 2*, 3* och 4* i sökfältet i ditt lager. De bästa Pokémon att bli av med är de med låg IV (0*, 1** och 2*) medan högre IV (3* och 4*) är bättre att behålla.

Ett annat mått som kan användas när du försöker tunna ut ditt lager är att ta bort Pokémon som du har dubbletter av. Att sortera ditt lager efter Pokédex-nummer är ett bra sätt att ta reda på vilka Pokémon som inte behövs. Spelare behöver i allmänhet inte behålla mer än en av en given Pokémon om det inte är ett konkurrenskraftigt bra monster.

Att sortera efter CP och överföra alla Pokémon under en viss nivå är också ett bra sätt att tunna ut flocken. Lägre CP Pokémon kommer att ta mer Candy och Stardust för att driva upp maximalt, så om det är en relativt vanlig Pokémon i fråga är det förmodligen bättre att överföra den och jaga efter ett högre CP-monster.

Intresserad av andra användbara Pokémon GO-guider och vill läsa mer? Kolla in Pokémon GO Fashion Week 2022 – Mareanie-debut, nya glänsande Pokémon, kostymvarianter och mer på Volsiz!

Lämna ett svar