Om du letar efter information om huruvida det finns en spara spelfunktion tillgänglig för Train Sim World 3, har din sökning avslutats. Train Sim World 3 är det senaste inlägget i den populära Train-simuleringsspelserien. Likaså är det ett spel som har en stor spelarbas av aktiva spelare. Spelet har dock stött på några problem som påverkar upplevelsen för spelarna. Ett mycket vanligt problem i spelet är funktionen för att spara spel. Den här artikeln handlar därför om huruvida det finns en funktion för att spara spel i spelet eller inte.

Om du går till huvudämnet i den här artikeln kan du ta reda på all den senaste informationen du behöver om huruvida en funktion för att spara spel är tillgänglig eller inte i Train Sim World 3 genom att läsa nedan.

Train Sim World 3 Spara spelfunktion: Är den tillgänglig?

Det korta svaret är Ja. Spara spelfunktionen är tillgänglig i den tredje delen av Train Sim World-serien. Även om funktionen spara spel är tillgänglig i spelet, är den för närvarande inaktiverad på grund av vissa problem med funktionen. Många spelare rapporterar att funktionen inte fungerar för dem. Följaktligen arbetar utvecklarna aktivt med problemet och har tillfälligt inaktiverat det, som ett resultat.

På en Steam-gemenskapsuppdatering sa utvecklarna följande-

“ Hej allihop, Vi har skjutit upp uppdateringen till nästa vecka så att vi kan lägga till Spara spel-funktionaliteten som en växel för spelare som vill använda den. ”

Denna uppdatering från utvecklarna innehåller också en sammanfattning av patch-anteckningarna. Likaså är detta en uppdatering som utvecklarna arbetar på för att förbättra spelet. Några av funktionerna som kommer med den kommande uppdateringen inkluderar Save Game-växeln. Nästa uppdatering kommer med en sparfunktion för de spelare som vill ha ett val att aktivera eller avaktivera funktionen Spara spel. Likaså tar uppdateringen också bort de halvcirkelformade ljusen från olika lok, inklusive klass 66. För mer information, gå hit. Uppdateringen förväntas släppas den 29 september 2022.

Det här var en artikel om huruvida en funktion för att spara spel är tillgänglig för spelet. Du kan alltid hålla dig uppdaterad med Volsiz för de senaste spelnyheterna samt guider.

Lämna ett svar