Att skrapa upp några Primogems i Genshin Impact för att önska din favoritkaraktär kan vara en utmaning. Har du kommit till kort? Oroa dig inte. Det kan fortfarande finnas några prestationer där ute som du har missat. Kolla här för att se om det finns några enkla prestationer som du snabbt kan avsluta.

9 enkla prestationer du kunde ha missat i Genshin Impact

”…Du kunde höra Paimon hela tiden, eller hur?”

Om du går till dina ljudinställningar via Paimon-menyn kan du justera ljudbalansen för musik, dialog och ljudeffekter. Varje gång du justerar dialognivån talar Paimon för att testa ljudet åt dig. Stanna kvar i den menyn och justera dialognivån minst fyra gånger. Efter den fjärde gången kommer Paimons manus att ändras, och istället kommer hon att säga att du bråkar med henne. Detta låser upp prestationen värd fem Primogems.

”Om du lägger ditt hjärta i det…”

Denna prestation kan missa perfektionister. Du måste manuellt tillaga valfri maträtt felaktigt och få en misstänkt maträtt. Se till att du helt missar märkena när du lagar mat, både den ljusgula och den ljusgula. Du kommer att tjäna fem Primogems som en tröst.

”…Vem som helst kan vara en gourmet.”

Om du tar det ett steg längre och lagar 10 misstänkta rätter, låser du upp denna prestation och tjänar ytterligare fem Primogems.

Smaklig måltid

Att laga 20 rätter per vecka för att tjäna Battle Pass-poäng kommer i allmänhet att lämna dig med extra mat över. Om du ger den överblivna maten till ditt sällskap och fyller alla fyra teckens fyllighetsmeter helt, kommer du att tjäna denna prestation. Det är värt tio Primogems.

Gudarnas vrede

Närmare bestämt Raiden Shoguns vrede. Du måste vänta tills ett åskväder kommer i spelet. Belysning kommer att slå till där det finns ett violett sken på marken och en del välvd elektricitet. Stå i skenet och vänta på att bli träffad. Att bli träffad av blixten ger dig ytterligare fem Primogems.

”Åh, så det är så du fiskar”

Även om du inte gillar att fiska minispel kan det snabbt vara värt din tid att plocka upp ett spö och hitta en enkel fiskeplats. Du behöver inte ens fånga en fisk alls. Kasta din lina direkt ovanpå en fisk och skrämma bort den för att tjäna fem Primogems.

Det är vad de kallar en tillflyktsort

Eftersom du redan är ute och fiskar, prova den här. Du måste kasta din lina några meter eller så från en fisk och använda rätt bete för det. Vänta tills fisken biter i linan och minispelet börjar. När det väl gör det, sluta spela. Om du avsiktligt släpper det kommer du att tjäna ytterligare fem Primogems.

”Kujirai Art, Temari Jutsu”

Temari är ett Inazuman-minispel som du kan spela med Kid Kujirai på olika platser, till exempel Jokotsu-gruvan. Det är mycket som barnspelet Varmt och kallt. Slutför tre av Temari-utmaningarna på en plats för att tjäna denna prestation och ytterligare fem Primogems.

Älskad av Anemo Archon

Flera uppdrag instruerar dig att gå i händerna på Anemo Archon-statyn i Mondstat. Visste du att du kan åka dit på din egen tid och tjäna en prestation? Gå till fingerspetsarna och du bör ha möjlighet att interagera med statyn och sitta. Det är ett fantastiskt fototillfälle, och det kommer att ge dig denna prestation tillsammans med fem Primogems.

Letar du efter mer information om Genshin Impact-prestationer? Kolla in Hur man glider i 80 sekunder i Genshin Impact Det är samma sak som att ha vingars dolda prestationsguide och hur man får Drifting in the Wind-prestationen i Genshin Impact här på Volsiz.

Lämna ett svar