Camp Woodwind är den minsta kartan i Phasmophobia och en av de bästa kartorna för att vänja sig vid spelet. Med Nightmare svårighetsgrad, medan det kan vara lätt att hitta spöket, är en spökjakt fortfarande lika farlig som på andra kartor. Det finns gömställen i varje hörn av kartan, vilket ger spelare lätt att fly från Hunts om de inte blockeras. Det här är alla gömställena för Camp Woodwind i Phasmophobia.

Var du hittar alla gömställen i Camp Woodwind i Phasmophobia

Det finns totalt sju gömställen i Camp Woodwind, spelets minsta karta. Spelare kommer att ha lätt att hitta spöket och till och med söka efter ben och förbannade ägodelar på kartan. Gömställen är inte perfekta, och vissa spöken kommer fortfarande att få spelare oavsett hur väl de är dolda. Trots det ger de ett sätt att bryta siktlinjen och sitta bekvämt på plats för att undvika att bli jagad. Det här är alla gömställen:

Kistor vid Vita tältet

Denna gömställe finns på den vänstra delen av kartan när spelarna går in och är lätt att missa. De tre iskistorna finns vid ett vitt tält och två bruna bänkar.

Kistor vid Blå tältet

Denna grupp av kistor kan hittas nära mitten av kartan vid ett blått tält. Spelare bör se till att de är hela vägen inne i utrymmet för att vara helt dolda.

Tunnor vid baldakinen

Det finns en uppsättning med tre tunnor som är precis till höger när spelarna går in på campingen. De kan hittas bredvid den första vita baldakinen och kan vara lätta att missa på grund av hur mörk den här delen av kartan kan vara.

Bakom bordet inne i Canopy

Under den andra vita baldakinen finns några kistor. Till höger om den finns en uppsättning stora bord som spelare kan gömma sig mellan. Spelare bör se till att hålla sig bakom iskistorna på bordet eftersom gömma sig någon annanstans kan få dem att se.

Badrumsbodarna

Rakt fram från ingången till campingen ligger badrummet. Inuti finns två stånd som kan öppnas som fungerar som gömställen. Detta är till höger om det röda tältet och till vänster om det andra vita kapellet.

Bakom sovsäckarna

Inuti det gula tältet kan en uppsättning sovsäckar leka på ett sätt som täcker spelare som gömmer sig bakom det. Denna finns till vänster om campingen och är en av de bättre gömställena på kartan.

Inuti de små lila tälten

Bredvid det röda tältet och badrummen finns ett set med två lila tält. Spelare kan gömma sig i någon av de två, även om de bör öva på hur man stänger dem ordentligt innan en jakt börjar. Det kan vara knepigt att stänga upp dem i stundens hetta.

För fler guider om gömställen i Phasmophobia, kolla in Alla gömställen för fängelset i Phasmophobia på Volsiz.

Lämna ett svar