I Lost Ark är Sea of ​​Indolence en Abyssal Dungeon som du kan slutföra på nivå 2. Fängelsehålan är en del av Gate of Paradise-området som även inkluderar Tranquil Karkosa och Alaric’s Sanctuary. Det kräver att alla åtta spelare har slutfört Forge of Fallen Pride -fängelsehålan, slutfört Feitons huvuduppdrag, samt har en miniminivå på 960 innan de går in.

Hur man slutför Sea of ​​Indolence Abyssal Dungeon i Lost Ark

Den här fängelsehålan är ganska unik eftersom den kommer att starta spelare under vattnet i dykutrustning med en ny uppsättning förmågor. Du kommer att rensa mobbar från fiender en liten stund medan du går igenom kartan och når den första chefen, Deep Sea Orboros. Den här chefen är ganska enkel att slå för när du väl besegrat hans Deep Sea Shankrima- haj-uppmaning kommer du att få en enorm skadebuffert.

Under hela kampen, såväl som under större delen av fängelsehålan, måste du se till att din dykdräkt har tillräckligt med syre. Detta indikeras av syremätaren ovanför spelarens huvuden. När du får slut på syre kommer du att börja förlora stora mängder hälsa snabbt. Den kan enkelt fyllas på med de syrebubblor som finns överallt.

När den kampen är avslutad kommer spelarna att möta Indolence Sentinel Akam. Den här chefen har förmågan att utplåna hela ditt team, så se till att du litar på att dina lagkamrater tar dig ur potentiella bedövningar. Om du inte är försiktig kan du bli förstenad efter var fjärde attack, vilket sedan kräver att dina lagkamrater slår dig tills ribban ovanför ditt huvud töms.

One-shot kill attacken kommer när ett varningsmeddelande dyker upp som gör att en gyllene ring dyker upp runt en slumpmässig partimedlem. Andra medlemmar i laget måste omedelbart komma in i cirkeln för att undvika den enorma attacken. Efter det är det bara att undvika sina attacker och göra skada.

För mer Lost Ark, kolla in Var man hittar Alteisen i Lost Ark endast på Volsiz.

Lämna ett svar