Även om det kanske inte är klart exakt vilken typ av frukt som används för att göra denna typ av paj, är det tydligt att röda fruktpajer är en efterrätt som invånare i hela Dreamlight Valley älskar att få i present. Här kan du hitta alla ingredienser du behöver för att göra en röd fruktpaj samt hur du kan göra den.

Var man kan hitta Red Fruit Pie-ingredienser i Dreamlight Valley

För att göra en röd fruktpaj behöver du ett hallon, ett vete och ett smör. Du behöver också en bit kol för att tända kaminen. De kombinerade ingredienserna ger dig en trestjärnig röd fruktpaj.

För att göra detta måste du först låsa upp Remy genom att låsa upp hans minne i slottet. Efter att du tagit med Remy till dalen och öppnat Chez Remy igen, har du tillgång till hans köksinventarie som inkluderar ägg, smör och mjölk.

För hallon, titta runt Plaza och Meadow efter hallonbuskarna som finns i hela biomen i dalen. Du kan behöva odla lite vete om du inte har det till hands, men Goofy’s Stall in the Meadow tillhandahåller antingen vetefrön, fullvuxet vete eller båda allt beror på dagen.

Ta dina ingredienser till en spis och lägg dem alla i en kastrull. När du har blandat dem alla har du bakat en röd fruktpaj. Hugg in!

Letar du efter mer Dreamlight Valley-innehåll på Volsiz? Kolla in Kan du göra Futomaki i Disney Dreamlight Valley tidigt?.

Lämna ett svar