Trädgårdsarbete är en rolig och viktig aspekt av livet i dalen, speciellt om du gillar att laga mat. Men att vänta en okänd tid på att en gröda ska växa för att skörda är ett absolut drag. Nedan är odlingstiderna för varje gröda du kan odla i Dreamlight Valley samt hur du kan få dem att växa snabbare så att du kan skapa de mest skördbara (och lönsamma) trädgårdslanden.

Disney Dreamlight Valley Growth Times

Beskära Biome Tillväxttid
Morot Fridfull äng 15 minuter
Sallad Fridfull äng 3 minuter
Vete Fridfull äng 1 minut
Majs Blända stranden 12 minuter
Sockerrör Blända stranden 7 minuter
Tomat Blända stranden 25 minuter
Okra Glade of Trust 2 timmar
Ris Glade of Trust 50 minuter
Spenat Glade of Trust 1 timme
Paprika Tapperhetsskog 15 minuter
Raps Tapperhetsskog 35 minuter
Lök Tapperhetsskog 1 timme, 15 minuter
Chilipeppar Solbelyst platå 45 minuter
Bomull Solbelyst platå 25 minuter
Soja Solbelyst platå 1 timme, 30 minuter
Zucchini Solbelyst platå 40 minuter
Sparris Frostade höjder 2 timmar, 15 minuter
Gurka Frostade höjder 1 timme, 15 minuter
Äggplanta Frostade höjder 3 timmar
Verkade Glömda länder 2 timmar
Potatis Glömda länder 35 minuter
Pumpa Glömda länder 4 timmar

Få grödor att växa snabbare i Dreamlight Valley

Det snabbaste sättet att få grödor upp till ett skördbart tillstånd är att vara uppmärksam på både vattningsbehov och växtens hembiom. Sparris, till exempel, kommer att växa snabbare i Frosted Heights-biomen än på den solbelysta platån eftersom den är bättre lämpad för ett kyligt klimat. Skär ut små jordbruksområden i varje biom för att odla frön som är specifikt från den biomen för att odla dem snabbare.

Tänk också på att vissa växter behöver ytterligare vattningar under hela tillväxtcykeln. Detta är extra sant om de tar längre tid att växa. Vete och majs behöver vanligtvis inte ytterligare vattningar, men växter som bomull och pumpa kommer att kräva minst en extra träff med vattenkanna innan de är färdiga att växa.

Letar du efter mer Dreamlight Valley-innehåll på Volsiz? Kolla in Hur man gör mintchoklad i Dreamlight Valley.

Lämna ett svar