Moonbreaker är en digital bordsupplevelse som för med sig glädjen med bordsstrategi och miniatyrmålning till PC. Det lanserades i tidig tillgång med ett begärt pris på $30. När du har köpt spelet möts du av mikrotransaktioner. Med denna prispunkt och intäktsgenerering kanske du undrar om Moonbreaker kommer att gå gratis att spela i framtiden.

Kommer Moonbreaker att spela gratis?

Svaret på om Moonbreaker kommer att vara gratis att spela är oklart. Medan Moonbreaker lanserades som en betald titel, har dess utgivare Krafton och Charlie Cleveland, en av grundarna av Unknown Worlds Entertainment, sagt att det är möjligt att Moonbreaker kan byta till en gratis-att-spela-modell efter lanseringen.

Eftersom fansen hade en mindre än fantastisk reaktion på Moonbreakers initiala kostnad och intäktsgenerering, kommer vi att se hur detta har en inverkan på Moonbreakers modell. Unknown Worlds Entertainment och Krafton kan se den här reaktionen som ett incitament att ändra Moonbreaker till free-to-play och återta gunst hos deras community.

Är Moonbreaker lön för att vinna?

Moonbreaker är inte lönt att vinna, åtminstone inte i sitt nuvarande tillstånd. Efter att ha köpt Moonbreaker kan du komma åt varje kapten en stor del av de tillgängliga enheterna. Den återstående enheten kan köpas med Blanks eller Mertis. Med Blanks kan du köpa Boosters som ger dig tre slumpmässiga enheter. Varje enhet du får en dubblett av kan antingen belöna dig med meriter, uppgradera rariteten eller låsa upp nya kosmetiska alternativ.

Meriter gör att du direkt kan hyra en enhet, utan att behöva öppna en Booster och hoppas att du får den enhet du vill ha. Men det enda sättet att få meriter är genom att öppna Boosters och ta emot dubbletter av enheter, så du kommer förmodligen att behöva använda en kombination av de två för att få alla enheter.

Man skulle kunna hävda att Moonbreaker erbjuder sig att betala för att utvecklas, eftersom du kan spendera riktiga pengar och köpa Boosters också. Detta låter dig spendera tillräckligt med pengar tills du kan använda varje enhet. Det tar dock inte lång tid att samla alla enheter i spelet. När Moonbreaker lägger till mer innehåll är det möjligt att vi ser modellen skifta mer till pay-to-win.

För mer information om Moonbreaker, kolla in Moonbreaker Best Captains Tier List Bästa kaptenerna att använda och allt som ingår i Moonbreaker Founder’s Pack Är det värt det? på Volsiz.

Lämna ett svar