Fortnite är ett av de största namnen i spelbranschen, men det betyder inte att det är fritt från problem som plågar andra spel. Dessa kan vara olika felkoder eller buggar, men det kan vara frustrerande att stöta på en och inte kunna spela ditt spel. Detta inkluderar felet ”misslyckades med att ladda ner övervakade inställningar”, vilket kan få dig att undra om det finns en lösning för detta fel i Fortnite.

Hur man fixar ”misslyckades med att ladda ner övervakade inställningar” i Fortnite

Medan ”misslyckades med att ladda ner övervakade inställningar” kan påverka alla Fortnite-spelare, verkar det vara vanligare på konsoler än på PC. Lyckligtvis finns det en enkel lösning för att fixa detta fel. Det första du vill göra är att starta om din internetanslutning på din PC eller konsol. När du återupptar internetanslutningen bör problemet vara löst.

Om du fortfarande stöter på felkoden ”det gick inte att ladda ner kontrollerade inställningar” kan du behöva prova ett annat steg. Detta skulle vara svårt att återställa din dator eller konsol. Så här hårdåterställer du din konsol eller PC.

  • Stäng av din spelplattform.
  • Koppla bort den från din strömkälla.
  • Vänta några minuter och koppla sedan in den igen.
  • Slå på din konsol eller PC och starta Fortnite.

Vi rekommenderar att du startar om ditt internet igen efter att du har kopplat bort din dator eller konsol, bara för att se till att allt fungerar. Att slutföra dessa steg bör lösa problemet och få dig tillbaka till att spela Fortnite på nolltid.

För mer information om Fortnite, kolla in Hur man fixar Fortnite esp-buimet-003-felkoden och ”Du har inte behörighet att spela Fortnite”-felet Hur man fixar på Volsiz.

Lämna ett svar