Fecund Blessings är en av de fyra aktiviteterna som du kan njuta av i evenemanget Genshin Impact Of Ballads and Brews, som firar Weinlesefest, en av Monstadts viktigaste högtider. Evenemanget pågår från 29 september 2022 till 17 oktober 2022, medan du kan byta ut festliga feberbelöningar fram till 24 oktober 2022.

Fecund Blessings är uppdelad i två delar, den andra är Shop Colors. Detta gör att du kan anpassa din butik som öppnades i Charity and Creativity Challenge.

Hur man låser upp Fecund Blessings Shop Colors i Genshin Impact Of Ballads and Brews-evenemanget

För att låsa upp Fecund Blessings måste du slutföra det första Event Quest som heter Sounds From Far. När det är gjort kan du låsa upp nästa Event Quest som heter  Fecund Hamper  genom att gå till Fecund Blessings-sektionen på eventmenyn. Det handlar om att prata med syster Annette i Springvale, och sedan låsa upp aktiviteten Fecund Blessings.

Fecund Hamper Challenge består av tre delar, den första är When the Music Sounds. Du måste slutföra den och låsa upp välgörenhetsbåset för att automatiskt få Event Quest som heter Good as New, där du bara behöver prata med Bernhard. Genom att slutföra den låser du upp Shop Colors Challenge, så att du kan dekorera ditt stall.

Hur man spelar Shop Colors i Genshin Impact Of Ballads and Brews-evenemanget

Efter att ha uppfyllt ovanstående förutsättningar, återvänd till ditt stall i Springvale och interagera med det till Customize Shop. Gränssnittet liknar tidigare arrangemang, såsom Aranara och Snowman-building Challenges.

På vänster sida kan du växla mellan de olika butiksdekorationskategorierna. Till höger hittar du alla dina butikskomponenter. Dessa kan erhållas genom att öppna Fecund Hampers. Förutom att göra ditt stall mer attraktivt kan butikskomponenterna även användas i Serenitea-krukan.

Du måste placera en butikskomponent under varje kategori för målet ”Fullständigt pryda din butik en gång” under Butiksfärger. Under tiden kan du erhålla det antal butikskomponenter som krävs för att slutföra resten av målen genom att hitta resten av Fecund-hämmarna under de kommande dagarna.

Kolla in vår guide om hur man slutför Autumn Crisis in the Of Ballads and Brews-evenemanget i Genshin Impact för att njuta av fler Weinlesefest-aktiviteter.

Lämna ett svar