Först var det Welcome to TechQuest, som togs till Roblox till stöd för Computer History Museum, och nu finns CurioCity, en upplevelse som syftar till att lära unga spelare om människans anatomi och vårt solsystem med hjälp av det anmärkningsvärda vetenskapsmuseet, The Franklin Inleda. För dem som är intresserade av att kolla in den här utbildningsupplevelsen, kommer du att bli glad att veta att du också kan få ett gratis UGC-objekt under ditt besök, Hard Shell Backpack. För att lära dig mer om hur du låser upp detta tillbehör, fortsätt att läsa nedan.

Hur man tjänar alla gratisartiklar i CurioCity

Ryggsäck med hård skal

Hard Shell Backpack kan tjänas genom att delta i ett av CurioCitys escape room minispel i fem minuter. Japp, det är allt som behövs! När du väl har sprungit in i CurioCity, leta helt enkelt efter byggnaden på bilden nedan och gå in i dess ytterdörr.

När du gör det kommer du in i escape room lobbyn. I den här lobbyn hittar du sex utrymningsrum som du kan delta i två som är lätta, två som är medelstora och två som är svåra. Eftersom själva spelupplägget i escape room inte spelar någon roll, föreslår vi att du bara väljer något av de enkla escape-rummen och går in i deras baljor.

Efter att ha väntat 30 sekunder och tittat på en kort klippscen kommer du att släppas för att utforska escape room. Om du föredrar att spendera de fem minuter som krävs för att faktiskt spela minispelet, känn dig fri! Eller, om du inte är intresserad av att spela minispelet, kan du helt enkelt stå på ett ställe och göra något annat i verkligheten medan du väntar. Se dock till att hålla ett öga på din syrenivå, eftersom din karaktär kommer att misslyckas i utrymningsrummet om du tar slut! För att fylla på ditt syrgas, lokalisera en syrgasventil och håll E.

När du har tillbringat minst fem minuter i upplevelsen bör HB Clear -märket visas i det nedre högra hörnet av skärmen. Det finns dock en chans att märket aldrig kommer att synas. I det här fallet, uppdatera din Robloxians inventering efter det har gått fem minuter och leta efter föremålet även om du inte såg märket visas, bör du ha föremålet.

Slutet

Det är allt för vår guide om hur du tjänar alla gratisartiklar inuti CurioCity! När fler objekt läggs till i den här upplevelsen kommer vi att uppdatera den här guiden i enlighet med detta.

Letar du efter mer Roblox-innehåll, inklusive gratisartiklar? Kolla in våra senaste guider om hur du får alla gratisartiklar i Amazon Trip Around the Blox Roblox eller hur du får alla gratisartiklar i My Little Pony: Besök Maretime Bay Roblox här på Volsiz!

Lämna ett svar