Overwatch 2 är det nya spelet på blocket och uppföljaren till det ständigt populära Overwatch. Med den kommer många nya funktioner och återkommande, inklusive hjältar, kosmetika och spellägen. Detta kan få dig att undra vilka spellägen som kommer att vara i Overwatch 2.

Alla spellägen i Overwatch 2

Overwatch 2 tar tillbaka många av Overwatchs ursprungliga spellägen men lägger också till nya. Story Mode och Hero Missions är helt nya lägen, som också introducerar PvE-innehåll. För multiplayer är Push det nya spelläget, en twist på Payload. Det finns även obekräftade spellägen från Overwatch som vi tror kommer tillbaka. Här är alla spellägen i Overwatch 2.

  • Berättelseläge
  • Hjälteuppdrag
  • Överfall
  • Kontrollera
  • Eskort
  • Hybrid
  • Tryck
  • Arkadläge (ej bekräftat)
  • Team Deathmatch (ej bekräftad)
  • Anpassat spel (ej bekräftat)

Overwatch 2:s lansering den 4 oktober 2022 kommer att inleda en ny tidsålder för Overwatch multiplayer, men berättelseläget kommer senare. Det finns inget officiellt datum för när Story Mode kommer att läggas till, men fans är mer än välkomna att njuta av den snabba multiplayern medan de väntar.

För mer information om Overwatch, kolla in Kan du få Overwatch-skins i Overwatch 2? och är Overwatch 2 plattformsoberoende? på Volsiz.

Lämna ett svar